Muškarac za upravljačem Nissana LEAF s tehnologijama inteligentne mobilnosti

RAZLIKA KOJU ČINI NISSANOVA INTELIGENTNA MOBILNOST

Uz Nissanovu inteligentnu mobilnost, Nissan LEAF nudi neke od najnaprednijih dostupnih tehnologija, uključujući sustave za pomoć u vožnji, koje vam pomažu voziti sa samopouzdanjem. Putnički e-NV200 također nude prednosti Nissanove inteligentne mobilnosti zahvaljujući rješenjima mobilnosti koje dijele s Nissanom LEAF, kao što je vožnja bez emisija koja donosi užitak u svaku vožnju.

Logotip Nissan Intelligent Mobility
linija

INTELIGENTNA VOŽNJA

Osjećajte više samopouzdanja

Inteligentna vožnja počinje sada sa sustavima za pomoć u vožnji koji vam pomažu vidjeti i osjetiti više te uskaču kad vam je pomoć najpotrebnija. Sustavi kao što je inteligentno kočenje u nuždi pomažu vam voziti s više samopouzdanja. Nissan ProPILOT pomaže vam uhvatiti se u koštac sa svime, od vožnje u prometnim gužvama do održavanja sigurnosnog razmaka na autocesti. Uz ProPILOT Park čak se i najuža mjesta čine kao dječja igra.

INTELIGENTNA SNAGA

Osjećajte više uzbuđenja

Što kad biste uživali u vožnji svaki put kad sjednete za upravljač? Vožnja bez emisija to čini mogućim. Uz trenutačno ubrzanje i zabavu koju donosi vožnja s pomoću jedne papučice možete uživati u neusporedivom iskustvu.  Otkrijte na koji način vožnja električnog vozila redefinira performanse koje želite osjetite za upravljačem.

INTELIGENTNA INTEGRACIJA

Osjećajte više povezanosti

Vaš Nissan već se može jednostavno povezati s vašim pametnim telefonom. Sljedeći su korak pametna vozila koja se mogu međusobno povezati u ekosustav koji poboljšava sigurnost i protok prometa. Da bismo dodatno integrirali električne automobile u društvo stalno surađujemo s državama i privatnim tvrtkama kako bismo punionice učinili pristupačnijima.

Nissan LEAF parkiran na krovu zgrade

NASLJEĐE ELEKTRIČNIH VOZILA NISSAN

Tu smo već godinama. Nissan LEAF bez emisija prvi je serijski električni automobil među najprodavanijim električnim vozilima na svijetu. Sve svoje električne automobile proizvodimo da budu izdržljivi i nastavljamo ih razvijati. Testirani su na milijunima kilometara u iznimno strogim uvjetima pa smo sigurni da će se dokazati u stvarnom svijetu. A kako bismo osigurali da ostajemo predvodnici u području razvoja električnih vozila još dugi niz godina, sudjelujemo i u Formuli E, vodećem svjetskom natjecanju električnih vozila.

Nissanov električni pogon

NISSANOVE INOVATIVNE BATERIJE: VIŠE KAPACITETA, ISTA VELIČINA

Generacije naših stručnjaka rade na tehnologiji baterija koje pokreću naša električna vozila i utiru put novim, još boljim inačicama. Stalno razvijamo baterije koje donose više snage i uzbuđenja našim kupcima. Godine istraživanja rezultirale su dugim vijekom trajanja baterije novog Nissana LEAF i e-NV200. Naša litij-ionska baterija kapaciteta 40kWh pohranjuje više energije nego ikad prije i omogućuje vam da putujete dalje, ali bez zauzimanja više prostora. Zato ćete se moći voziti na veće udaljenosti, bez obzira na to vozite li se gradom ili autocestom.

Nissan električna vozila i 8 godina jamstva na kapacitet baterije

JAMSTVO NA 8 GODINA / 160.000 KILOMETARA

Godine inovacija i opsežnih testiranja donose vam bezbrižnost i impresivno jamstvo. Svaki novi električni Nissan dolazi s jamstvom na 8 godina / 160.000 km (do ispunjenja prvog od dvaju uvjeta) na gubitak kapaciteta Litij-ionske baterije.