PET RAZINA OPREME ZA SVAČIJI UKUS
Prikazane ilustracije samo su informativne. U nekim slučajevima ne predstavljaju vozilo namijenjeno hrvatskom tržištu te ne prikazuju određen model, paket opreme ili posebnu ponudu. Prikazana oprema možda nije dostupna ili je ograničena na određeni paket opreme.

*Izvor: AAA, sveukupan broj registriranih Nissana LEAF tijekom 2018. u EU-u, Norveškoj, Švicarskoj i Islandu.

**Vrijednosti za domet dobivene su ispitivanjem u laboratorijskim uvjetima u skladu sa zakonodavstvom EU-a i namijenjene su usporedbi različitih vrsta vozila. Te informacije ne odnose se nužno na određeno vozilo i nisu sastavni dio ponude. Vrijednosti ne moraju odražavati stvarne uvjete vožnje. Na službene podatke mogu utjecati dodatna oprema, održavanje vozila, stil vožnje te čimbenici koji nisu tehničke prirode kao što su vremenski uvjeti. Vrijednosti su utvrđene u okviru novog svjetski usklađenog postupka testiranja za laka vozila (WLTP).

***ProPILOT je dostupan samo u određenim inačicama. Funkcija ProPILOT napredna je tehnologija pomoći u vožnji, ali ne može spriječiti sudar. ProPILOT je namijenjen samo za vožnju autocestom (odvojenom barijerama) uz stalnu pozornost i sudjelovanje vozača. Vozačeva je odgovornost da ostane pozoran, vozi sigurno i bude spreman preuzeti nadzor nad vozilom u bilo kojem trenutku.

****Potrošnja energije (Wh/km): u kombiniranoj vožnji 180–206; emisije CO2 u kombiniranoj vožnji (g/km): 0. Vrijednosti emisija CO2 u vožnji.

****Navedene vrijednosti odnose se na baterije od 40 kWh (Nissan LEAF) i  62 kWh (Nissan Leaf e+). Vrijeme punjenja ovisi o uvjetima punjenja, uključujući vrstu punjača i uvjete, temperaturu baterije te ambijentalnu temperaturu na mjestu punjenja. Navedena vremena brzog punjenja odnose se na punjenje punjačem CHAdeMO. Nissan LEAF dizajniran je za gotovo svaku vrstu putovanja u vašem svakodnevnom životu te je opremljen sigurnosnim sustavima koji štite bateriju tijekom učestalih brzih punjenja u kratkom vremenskom razdoblju.  Vrijeme potrebno za dodatno brzo punjenje može biti dulje ako se zbog temperature baterije aktiviraju sigurnosni sustavi.