NOVA MICRA

UPOZNAJ SVOG SAVEZNIKA

Nissan Micra bijela obična

NISSAN MICRA

POSVE NOVA

DIZAJNIRANA I KONSTRUIRANA DA SRUŠI KONVENCIJE, POSVE NOVA MICRA VIŠE JE OD AUTOMOBILA. POPUT VAS IMA VLASTITU OSOBNOST.


1:33 Nova Nissan Micra - Play it Your Way

ODVAŽAN DIZAJN

OBLIKOVANA SA STILOM

Od sportskih linija i proporcija do nadahnjujuće unutrašnjosti, POSVE NOVU MICRU krasi prepoznatljiv i izražajan dizajn.

ODVAŽAN STAV

IZRAZITE SE

Srušite konvencije i izrazite svoj karakter automobilom koji odražava vašu osobnost. POSVE NOVA MICRA na odabir vam nudi više od stotinu različitih konfiguracija dizajna.

ENERGIČNA UNUTRAŠNJOST

NADAHNJUJUĆE ISKUSTVO

Vrhunski izrađena unutrašnjost visoke kvalitete posve nove Micre savršen je spoj prostranosti i udobnosti, osmišljen da vam ponudi osjećaj vašeg osobnog prostora.

AUDIOSUSTAV BOSE PERSONAL

ENERGIZIRAJUĆE TEHNOLOGIJE

Vožnja u novoj Nissan Micri uzbudljivo je iskustvo. Uz najnaprednije intuitivne tehnologije u klasi, posebice se ističe ekskluzivni audiosustav Bose Personal. Prvi put predstavljen u novoj Nissan Micri.

OKRETNOST & SAMOPOUZDANJE

UHVATI ME AKO MOŽEŠ

Vozite okretno i puni samopouzdanja: nova Nissan Mcra nudi uzbudljivu, ali istodobno sigurnu vožnju zahvaljujući savršenoj ravnoteži okretnosti i uglađenosti.Inteligentna mobilnost za Nissan podrazumijeva pametniju, sigurniju, jednostavniju, ali i uzbudljiviju vožnju. Budućnost nadohvat vaših ruku već danas.