ELEKTRIFICIRANI OBITELJSKI CROSSOVER

Novi Nissan X-Trail s tehnologijom e-POWER

Isprobajte tehnologiju e-POWER i doživite iznenađujuće performanse bez potrebe za punjenjem.

Nissan X-Trail - e-POWER - prikaz u vožnji

MOTORI

e-POWER. Jedinstven užitak elektrificirane vožnje – bez potrebe za punjačem

e-POWER je Nissanova tehnologija elektrificiranog pogona koja za punjenje baterije upotrebljava štedljivi benzinski motor. Rezultat je odzivna i tiha vožnja, bez potrebe za zaustavljanjem radi punjenja na punionici. Dostupan je i s pogonom na sve kotače e-4ORCE, za još veću dinamičnost i stabilnost. Obje tehnologije pružaju autentičan dojam električne vožnje, i to bez mijenjanja brzina. Zahvaljujući jedinstvenim tehnologijama, Nissan X-Trail pruža mnogo više od tradicionalnih hibrida.

Nissan X-Trail

ROĐENDANSKA PONUDA

Posebna ponuda Nissan 90th Anniversary

Proslavite s nama 90 godina inovacija i odvezite svoj Nissan X-Trail uz značajne uštede i posebne uvjete financiranja.

VANJSKI DIZAJN

Sinergija pustolovnog duha i profinjenog dizajna

Vašu prisutnost nagovještavaju elegantna LED prednja svjetla i impozantni prednji usisnici zraka. Dizajn Nissana X-Trail po svemu odražava njegovu tehnološku naprednost. Budite pustolovni. Dopustite da vas osvoji.

Nissan X-Trail Pogled bočno na unutrašnjost

UNUTRAŠNJOST

Elektrificirani SUV s 5 ili 7 sjedala, s dovoljno prostora za čitavu obitelj i njihove stvari

Smjestite do 7 putnika i izbjegnite svađe oko toga tko je dobio najbolje mjesto. Ostanite povezani zahvaljujući USB utičnicama sprijeda i straga i prilagodite prtljažni prostor za nadolazeće pustolovine s pomoću inovativnog razdjelnika koji se može konfigurirati na čak 16 načina.

SIGURNOSNE ZNAČAJKE I POMOĆ U VOŽNJI

Napredna tehnologija koja uskače u pomoć

Zamislite da vas na svakom putovanju prati inteligentni suputnik koji vas upozorava na opasnosti, pomaže vam parkirati, zadržava vas u središtu traka i mnogo toga drugog. Pobliže razgledajte sve tehnologije marke Nissan⁽¹⁾.

1/2 ZASLONSKA POVRŠINA MULTIMEDIJSKOG SUSTAVA DO 35”

Slijedite upute na 12,3” digitalnom zaslonu instrumentne ploče i 12,3” zaslonu multimedijskog sustava NissanConnect⁽²⁾ te primajte obavijesti na 10,8” head-up zaslonu⁽³⁾.

Nissan X-Trail Pogled na head-up zaslon u unutrašnjosti

1/2 ProPILOT Assist - OSTANITE NA PRAVOM PUTU

ProPILOT Assist⁽⁴⁾ je sada povezan s navigacijskim sustavom kako biste se s lakoćom prilagodili najrazličitijim situacijama u prometu.

Nissan X-Trail ProPILOT Assist, snimak u vožnji

1/2 INTELIGENTNI AROUND VIEW® MONITOR

Parkirajte jednostavnije uz 360-stupanjski pregled okruženja vozila, odaberite podijeljeni zaslon za prikaz prednje, stražnje ili bočne strane vozila i primite upozorenje kada sustav otkrije pokretne objekte u vašoj blizini⁽¹⁾.

Nissan X-Trail AVM

POVEZIVOST

Povežite se sa svijetom koji vas okružuje

Novi X-Trail ima veći, 12,3-inčni zaslon visoke rezolucije i ugrađenu aplikaciju NissanConnect Services⁽⁵⁾ koji vam omogućuju da pristupite omiljenim glazbenim popisima i aplikacijama, preuzmete upute do odredišta i mnogo toga drugog.

1/2 INFORMACIJE NAVIGACIJSKOG ZASLONA

12,3-inčni dodirni zaslon visoke razlučivosti vaša je izravna veza sa sustavom NissanConnect te intuitivnom navigacijom, još naprednijim kartama, informacijama o prometu uživo i brojnim drugim značajkama⁽⁵⁾.

Nissan X-Trail

1/2 VIRTUALNI OSOBNI POMOĆNIK U VOZILU

Zahvaljujući Nissanovoj funkciji glasovnog upravljanja i usluzi Amazon Alexa, svojim vozilom možete upravljati s pomoću vlastitog glasa (6).

Nissan X-Trail

1/2 PRAĆENJE UKRADENOG VOZILA

Uđite u trag svojem ukradenom vozilu. U suradnji s pružateljem usluga lociranja, ova značajka upotrebljava naprednu GPS tehnologiju kako bi vam pomogla da precizno locirate svoj automobil u slučaju krađe⁽⁵⁾.

Nissan X-Trail

CIJENE I SPECIFIKACIJE

Razine opreme novog Nissana X-Trail

Pobliže se upoznajte s tehnologijama Nissana X-Trail i odaberite pravu razinu opreme za sebe.

1/2

Nissan X-Trail

DODATNA OPREMA

Otkrijte svoj stil

Samo originalna Nissanova dodatna oprema savršeno odgovara originalnim dijelovima vašeg X-Traila te im jamči pouzdanost i učinkovitost.

1/2 DVOSTRANA OBLOGA PRTLJAŽNIKA

Meka obloga s jedne strane za lomljive predmete i čvrsta obloga s druge strane za glomazan i/ili prljav teret, idealna za kišne ili snježne dane.

Nissan X-Trail - LIFE STYLE

1/2 LUKSUZNI TEPISI

Zaštitite svoje vozilo od blata i prljavštine i osigurajte si još profinjeniju i udobniju unutrašnjost.

Nissan X-Trail - LIFE STYLE

1/2 ZAŠTITNI PRAG PRTLJAŽNIKA

Osmišljen je da zaštiti prag prtljažnika od ogrebotina prilikom utovara i istovara.

Nissan X-TRAIL zaštitni prag prtljažnika

1/2 ZASTAVICE BLATOBRANA

Ne dopustite da se vaš X-TRAIL zaprlja blatom. Povećajte njegovu vrijednost tako što ćete ga učiniti još elegantnijim i pritom zaštititi bočne strane vozila.

Nissan X-TRAIL Zastavice blatobrana
[1] Kupci se ne bi trebali oslanjati samo na značajke koje pojednostavnjuju vožnju. Neke značajke neće raditi u svim uvjetima i okolnostima. Potrebno je pridržavati se ograničenja brzine i drugih ograničenja. Za opće uvjete uporabe Nissanovih tehnologija, molimo obratite se svojem Nissanovu koncesionaru.
[2] 12,3” dodirni zaslon visoke razlučivosti dostupan je samo u razini opreme N-Connecta i višim inačicama
[3] Head-up zaslon praktična je značajka koja prikazuje najvažnije informacije na vjetrobranskom staklu kako biste uvijek pozorno pratili cestu ispred.
[4] ProPILOT Assist je dostupan samo u određenim inačicama. Funkcija ProPILOT Assist napredna je tehnologija pomoći u vožnji, ali ne može spriječiti sudar. ProPILOT Assist je namijenjen samo za vožnju autocestom (odvojenom barijerama) uz stalnu pozornost i sudjelovanje vozača. Vozačeva je odgovornost da ostane pozoran, vozi sigurno, prilagodi brzinu uvjetima na cesti i bude spreman preuzeti nadzor nad vozilom u bilo kojem trenutku.
[5] Za služenje uslugama NissanConnect potrebno je imati korisnički račun NissanConnect te se registrirati ili prijaviti u aplikaciju NissanConnect Services s pomoću korisničkog imena i lozinke. Da biste se služili besplatnom aplikacijom NissanConnect Services morate imati pametni telefon s operativnim sustavom iOS ili Android i SIM karticu s postojećom ili dodatno ugovorenom uslugom podatkovnog prometa koju pruža vaš odabrani mobilni operater. Dostupnost svih usluga ovisi o pokrivenosti mobilnom mrežom. 
[6] Amazon, Alexa i druge povezane marke zaštitni su znaci društva Amazon.com, Inc. i njegovih podružnica. Za korištenje te funkcije potrebna je Wi-Fi ili 4G veza te korisnički račun za Amazon™. Ugrađeni glasovni pomoćnik Amazon Alexa dostupan je na francuskom, njemačkom, španjolskom, talijanskom i engleskom jeziku u Ujedinjenoj Kraljevini, Francuskoj, Njemačkoj, Italiji, Španjolskoj, Irskoj i Austriji. Funkcija nije dostupna na hrvatskom tržištu.
[8] Apple CarPlay® i Android Auto dostupni su besplatno, ovisno o modelu i/ili razini opreme. Za više informacija obratite se Nissanovu koncesionaru..

Slike na internetskoj stranici www.nissan.hr simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. U nekim slučajevima ne predstavljaju vozilo namijenjeno hrvatskom tržištu te ne prikazuju određen model, razinu opreme ili posebnu ponudu.  Značajke možda neće biti dostupne ili će biti dostupne samo opcijski (uz nadoplatu). Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu. Zbog posljedica globalne nestašice poluvodiča neki elementi opreme prikazani na internet stranici i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutačnim uvjetima teško je predvidjeti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluvodiča u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlaštenom koncesionaru.

Dodatna oprema i oprema ugrađena nakon prodaje vozila mogu utjecati na službene vrijednosti dosega. Nissanova originalna dodatna oprema pokrivena je jamstvom na novo vozilo u trajanju od 3 godine / 100 000 km (do ispunjenja jednog od dvaju uvjeta) pod uvjetom da ju je prije primopredaje vozila ili za vrijeme trajanja jamstva na novo vozilo ugradio koncesionar marke Nissan ili ovlašteni serviser marke Nissan. Originalna dodatna oprema koja je ugrađena izvan razdoblja jamstva na novo vozilo, kao i originalna dodatna oprema koju je ugradila treća strana ili sam kupac, pokrivena je samo Nissanovim jamstvom na originalne dijelove i opremu u trajanju od 12 mjeseci (bez obzira na kilometražu