Automobil iz ptičje perspektive u vožnji preko mosta.

NISSANOVI BLAGI HIBRIDI

Optimizirana učinkovitost.

Optimizirana učinkovitost.

Optimizirana učinkovitost.

Napredna tehnologija motora koja donosi visoku razinu učinkovitosti bez mijenjanja vozačkih navika.

Napredna tehnologija motora koja donosi visoku razinu učinkovitosti bez mijenjanja vozačkih navika.

Napredna tehnologija motora koja donosi visoku razinu učinkovitosti bez mijenjanja vozačkih navika.

Otac stavlja dijete u automobil dok majka gleda.

Blagi hibrid, optimizirana učinkovitost

Blagi hibridi koriste benzinski motor za pokretanje kotača, a litijska baterija pruža podršku. Sustav stop-start povećava učinkovitost gašenjem motora kad se automobil kreće konstantnom brzinom ili kad vozač podigne nogu s papučice gasa pri brzini manjoj od 18 km/h u vozilu s automatskim mjenjačem, što smanjuje emisije i uporabne troškove.

Kako sve to funkcionira?

Kako sve to funkcionira?

Kako sve to funkcionira?

Benzinski motor i električna baterija koja puni motor strujom.

Puni se u vožnji

Blagi hibrid jamči povećanje učinkovitosti u svim aspektima zahvaljujući pametnom sustavu prikupljanja energije. Dok je automobil u pokretu i usporava, kinetička se energija prikuplja i puni bateriju.

Motor se odmara

Omogućuje motoru da se odmori

Zahvaljujući regenerativnom kočenju, energija koja bi inače istrošila kočione pločice sada se pametno iskorištava. U praznom hodu ili u vožnji konstantnom brzinom, baterija preuzima pokretanje električne opreme pa motor može biti ugašen dulje vrijeme i tako smanjiti potrošnju.

Olakšava ubrzanja

Olakšava ubrzanja

Energija pohranjena u bateriji pruža dodatan potisak pri ubrzanju pa je osjećaj odziva na gas brži i dodatno se smanjuje opterećenje motora.

Novi Nissan Qashqai

NISSAN QASHQAI

Najbolja definicija gradskog crossovera.
Dostupan i s pogonom e-POWER.

OTKRIJTE QASHQAI

Prednosti blagog hibrida

Prednosti blagog hibrida

Prednosti blagog hibrida

Dnevna rutina

Nema promjene u dnevnoj rutini

Tvrdnja da blagi hibridi ne mijenjaju način na koji vozite nije istinita. Imaju brži odziv, učinkovitiji su i udobniji u gradskoj vožnji. K tome ne morate se brinuti o dosegu ili punjenju. Samo napunite spremnik goriva i nastavite kao inače.

Ekonomična uporaba

Ekonomična uporaba

Blagi hibridi učinkoviti su zahvaljujući uporabi kinetičke energije oslobođene prilikom vožnje i kočenja za punjenje baterije. Ušteda goriva zajamčena je uz dodatni električni potisak pri ubrzavanju i tehnologiju Start-Stop, koja isključuje motor kad automobil vozi konstantnom brzinom ili kad otpustite papučicu gasa pri brzinama manjim od 18 km/h s automatskim mjenjačem.

Niže emisije

Manja potrošnja, niže emisije

Pomoć koju pruža baterija smanjuje opterećenje motora za uglađenija ubrzanja i vožnju uzbrdicom. Motor se isključuje kad nije u uporabi, što vožnju čini opuštenijom te smanjuje potrošnju i emisije.

Upoznajte sve naše elektrificirane pogone

Upoznajte sve naše elektrificirane pogone

Upoznajte sve naše elektrificirane pogone

Automobil iz ptičje perspektive u vožnji slikovitim predjelom.


Za služenje uslugama NissanConnect potrebno je imati korisnički račun NissanConnect te se registrirati ili prijaviti u aplikaciju NissanConnect Services s pomoću korisničkog imena i lozinke. Da biste se služili besplatnom aplikacijom NissanConnect Services morate imati pametni telefon s operativnim sustavom iOS ili Android i SIM karticu s postojećom ili dodatno ugovorenom uslugom podatkovnog prometa koju pruža vaš odabrani mobilni operater. Dostupnost svih usluga ovisi o pokrivenosti mobilnom mrežom.
Povezivanje mobilnog uređaja kako bi se pristupilo uslugama NissanConnect preporučuje se samo onda kada je vozilo parkirano. Sustav valja koristiti u skladu s cestovnim propisima. Vozačima se preporučuje da sustav koriste samo onda kada je to sigurno. Vozači trebaju pripaziti na potencijalne opasnosti uporabe tehnologije kojom se upravlja slobodnih ruku jer ona može skrenuti pozornost s ceste i smanjiti kontrolu upravljanja.

Slike na internetskoj stranici www.nissan.hr simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. U nekim slučajevima ne predstavljaju vozilo namijenjeno hrvatskom tržištu te ne prikazuju određen model, razinu opreme ili posebnu ponudu. Značajke možda neće biti dostupne ili će biti dostupne samo uz nadoplatu. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu. Zbog posljedica globalne nestašice poluvodiča neki elementi opreme prikazani na internet stranici i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutačnim uvjetima teško je predvidjeti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluvodiča u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlaštenom koncesionaru.