[1] Vrijednosti dosega dobivene su ispitivanjem u laboratorijskim uvjetima u skladu sa zakonodavstvom EU-a i namijenjene su usporedbi različitih vrsta vozila. Te informacije ne odnose se nužno na određeno vozilo i nisu sastavni dio ponude. Vrijednosti ne moraju odražavati stvarne uvjete vožnje. Na službene podatke mogu utjecati dodatna oprema, održavanje vozila, stil vožnje te čimbenici koji nisu tehničke prirode kao što su vremenski uvjeti. Vrijednosti su utvrđene u okviru svjetski usklađenog ispitnog postupka za laka vozila (WLTP).
[2] Navedene vrijednosti odnose se na baterije od 39 kWh (LEAF) i 59 kWh (LEAF e+). Vrijeme punjenja ovisi o uvjetima punjenja, uključujući vrstu punjača i kapacitet baterije, temperaturu baterije te ambijentalnu temperaturu na mjestu punjenja. Navedena vremena brzog punjenja odnose se na punjenje brzim punjačem CHAdeMO. Nissan LEAF dizajniran je za gotovo svaku vrstu putovanja u vašem svakodnevnom životu te je opremljen sigurnosnim sustavima koji štite bateriju tijekom učestalih brzih punjenja u kratkom vremenskom razdoblju. Vrijeme potrebno za dodatno brzo punjenje može biti dulje ako se zbog temperature baterije aktiviraju sigurnosni sustavi. 
 [3] ProPILOT Assist je dostupan samo u određenim inačicama i samo u izvedbama s automatskim mjenjačem. Funkcija ProPILOT Assist napredna je tehnologija pomoći u vožnji, ali ne može spriječiti sudar. ProPILOT Assist je namijenjen samo za vožnju autocestom (odvojenom barijerama) uz stalnu pozornost i sudjelovanje vozača. Vozačeva je odgovornost da ostane pozoran, vozi sigurno, prilagodi brzinu uvjetima na cesti i bude spreman preuzeti nadzor nad vozilom u bilo kojem trenutku.
[4] Kupci se ne bi trebali oslanjati samo na značajke koje pojednostavnjuju vožnju. Neke značajke neće raditi u svim uvjetima i okolnostima. Potrebno je pridržavati se ograničenja brzine i drugih ograničenja. Za opće uvjete uporabe Nissanovih tehnologija, obratite se Nissanovu koncesionaru.
[5] Apple CarPlay i Android Auto dostupni su besplatno, ovisno o modelu i/ili razini opreme. Za više informacija obratite se Nissanovu koncesionaru.
[6] Wi-Fi u vozilu dostupan je uz nadoplatu te zahtijeva pretplatu. Dostupnost usluge ovisi o tržištu. Za više informacija obratite se Nissanovu koncesionaru.
[7] Prikazana dodatna oprema dostupna je serijski i/ili uz nadoplatu u odabranim inačicama. Možda će se naplatiti dodatni troškovi.
[8]  Maksimalna snaga punjenja Nissana LEAF na punionici izmjeničnom strujom iznosi 6,6 kW. Iskazano vrijeme punjenja odnosi se na punjenje punjačem tipa 2 (mode 3) jakosti 32 A.
Slike na internetskoj stranici www.nissan.hr simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. U nekim slučajevima ne predstavljaju vozilo namijenjeno hrvatskom tržištu te ne prikazuju određen model, razinu opreme ili posebnu ponudu.  Značajke možda neće biti dostupne ili će biti dostupne samo opcijski (uz nadoplatu). Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu. Zbog posljedica globalne nestašice poluvodiča neki elementi opreme prikazani na internet stranici i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutačnim uvjetima teško je predvidjeti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluvodiča u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlaštenom koncesionaru.