APLIKACIJA NISSANCONNECT SERVICES

Pripremite svoj pametni telefon i sjednite u vozilo. Zatim pratite sljedeće jednostavne korake kako biste počeli koristiti povezane usluge.

 

APLIKACIJA NISSANCONNECT SERVICES

Pripremite svoj pametni telefon i sjednite u vozilo. Zatim pratite sljedeće jednostavne korake kako biste počeli koristiti povezane usluge.

 

APLIKACIJA NISSANCONNECT SERVICES

Pripremite svoj pametni telefon i sjednite u vozilo. Zatim pratite sljedeće jednostavne korake kako biste počeli koristiti povezane usluge.

Prvi korak

Preuzmite aplikaciju

 

Preuzmite aplikaciju NissanConnect Services na svoj pametni telefon jednako kao što preuzimate druge aplikacije iz trgovine App Store ili Google Play Store.

 

Preuzmite aplikaciju iz trgovine Apple Store

Preuzmite aplikaciju iz trgovine Google Play Store

Drugi korak

Prijavite se ili registrirajte

 

Izradite korisnički račun u aplikaciji NissanConnect Services ili se prijavite s postojećim.

 

Treći korak

Unesite broj šasije (VIN) svojeg vozila u aplikaciju

 

Taj ćete sedamnaesteroznamenkasti broj pronaći u potvrdi o registraciji vozila ili na vanjskoj strani vozačeve strane upravljačke ploče, u kutu u kojem se spaja s vjetrobranskim staklom. A kod novog X-Trail pronaći ćete ga u okviru vozačevih vrata.

 

Četvrti korak

Preuzmite kôd za uparivanje s multimedijskog zaslona u vozilu

 

Ariya, Qashqai (proizvodnja od lipnja 2022.)
& Novi Nissan X-Trail: uključite multimedijski sustav i na početnoj stranici odaberite: Widgeti aplikacije (All Apps widget)> Usluge NissanConnect Services (NissanConnect Services) > Informacijski kanali (Information Channels) > Podaci o korisničkom računu (Account Information) > Kôd za uparivanje vozila (Car Pairing Code). Ako se na zaslonu ne prikaže direktorij s „Podacima o korisničkom računu” (Account information), odaberite „Uredi popis kanala” (Edit Channel List) i zatim „Da” (Yes). Zatim se vratite na stranicu s „Podacima o korisničkom računu” (Account information).*


Juke, Leaf, Qashqai (proizvodnja prije lipnja 2022.), X-Trail & Navara: uključite multimedijski sustav i na početnoj stranici odaberite: Informacije (Info) > Usluge NissanConnect Services (NissanConnect Services) > Informacijski kanali (Information Channels) > Podaci o korisničkom računu (Account Information) > Kôd za uparivanje vozila (Car Pairing Code). Ako se na zaslonu ne prikaže direktorij s „Podacima o korisničkom računu” (Account information), odaberite „Uredi popis kanala” (Edit Channel List) i zatim „Da” (Yes). Zatim se vratite na stranicu s „Podacima o korisničkom računu” (Account information).*

 

Peti korak

Unesite kôd za uparivanje u aplikaciju

 

Vratite se u aplikaciju i unesite kôd za uparivanje. Zatim ćete primiti obavijest o početku aktivacije usluga. Nakon toga ste spremni za korištenje aplikacije. Želimo vam ugodnu povezanu vožnju!

 

Trebate pomoć?

Trebate pomoć?

Trebate pomoć?

Nissan call center

Obratite nam se

Nazovite nas na broj 0800 15 16 u svakom trenutku, razgovarajte s našim savjetnicima na internetskoj stranici putem live chata ili nas kontaktirajte preko e-pošte, kontakt-stranke.hrvatska@nissan.hr.


Aktivacija usluga može potrajati 24 sata. 

Da biste koristili usluge NissanConnect Services morate imati pametni telefon s operativnim sustavom iOS ili Android i SIM karticu s ugovorenom uslugom podatkovnog prometa koju pruža vaš odabrani mobilni operater. Dostupnost svih usluga ovisi o pokrivenosti mobilnom mrežom i tržištu. Povezivanje mobilnog uređaja kako bi se pristupilo uslugama NissanConnect Services preporučuje se samo onda kada je vozilo parkirano. Sustav valja koristiti u skladu s cestovnim propisima. Vozačima se preporučuje da sustav koriste samo onda kada je to sigurno. Vozači trebaju pripaziti na potencijalne opasnosti uporabe tehnologije kojom se upravlja slobodnih ruku jer ona može skrenuti pozornost s ceste i smanjiti kontrolu upravljanja. 

*Izbornik multimedijskog uređaja i aplikacija NissanConnect Services nisu dostupni na hrvatskom jeziku.

Slike na internetskoj stranici www.nissan.hr simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu. Zbog posljedica globalne nestašice poluvodiča neki elementi opreme prikazani na internet stranici i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutačnim uvjetima teško je predvidjeti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluvodiča u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlaštenom koncesionaru.