Novi Nissan JUKE Hybrid

Uzbudljivo iskustvo vožnje na elektrificirani pogon

Hibrid ili

benzin

4,8 - 4,9 L/100 km

potrošnja⁽¹⁾

Do 143KS

snage⁽²⁾

Nissan Juke – pogled bočno sprijeda na statično vozilo ispred kuće s vrtom

VANJSKI DIZAJN

Oštre linije oduvijek su definirale Jukeov odvažan izgled, kako iznutra tako i izvana. Dizajn novog Nissana Juke poboljšan je novim aluminijskim naplatcima, novim bojama i obnovljenom unutrašnjošću.

Nissan Juke – pogled na prednji dio putničkog prostora sa suvozačem

DIZAJN UNUTRAŠNJOSTI

Otkrijte dimenzije i kapacitet ovog pametnog automobila. Od kvalitetne i prostrane unutrašnjosti do svestranog prtljažnog prostora – Nissan Juke oblikovan je za vas i sva vaša putovanja.

Nissan Juke – parkiran ispred izloga trgovine

MOTORI

Hibrid ili Benzin?

Bez obzira na to birate li radije benzinski ili hibridni pogon, Juke vam nudi zabavne vozne osobine, odzivan motor i uštedu goriva[*].

DIMENZIJE

Dimenzije Nissana JUKE

Kompaktan izvana i nevjerojatno prostran iznutra – Juke zna kako iskoristiti dimenzije na najbolji mogući način.

1/2 UKUPNE DIMENZIJE

A - Ukupna visina: 1593 mm<br> B - Ukupna duljina: 4210 mm<br> C - Ukupna širina: 1800 mm (bez retrovizora)

Nissan Juke – pogled bočno sprijeda s prikazom ukupnih dimenzija

1/2 KAPACITET PRTLJAŽNIKA

A - Kapacitet prtljažnika do najviše 354 l (ne uključujući razdjelnike prtljage)<br> B - Do najviše 1237 l s preklopljenim sjedalima

Nissan Juke – pogled odozgo s prikazom kapaciteta prtljažnika

1/2 PRTLJAŽNI PROSTOR

A - Najveća duljina prtljažnika: 1477 mm<br> B - Najveća širina prtljažnika: 1239 mm

Nissan Juke – pogled bočno straga s prikazom dimenzija prtljažnika

POMOĆ U VOŽNJI

Inteligentne tehnologije

Nissanove napredne tehnologije za pomoć u vožnji pružaju vam dodatnu kontrolu te povećavaju vašu sigurnost i udobnost.

1/2 ProPILOT Assist

ProPILOT Assist pomaže vam da ostanete u središtu traka te održava razmak između vašeg vozila i vozila ispred.⁽³⁾

Nissan Juke – prikaz bočno straga u vožnji autocestom

1/2 Nissanov inteligentni Around View Monitor s prikazom u 360 °

Manevrirajte još jednostavnije zahvaljujući 360-stupanjskom prikazu vozila i njegova okruženja.⁽⁴⁾

Nissan Juke – pogled na vozilo koje se parkira u gradu

1/2 Inteligentni sustav upozorenja na frontalni sudar

Inteligentni sustav upozorenja na frontalni sudar prati vozila ispred vašega, prepoznaje kada uspore te vas upozorava na opasnosti aktivacijom zvučnog i vizualnog signala.⁽⁵⁾

Nissan Juke – ilustracija inteligentnog sustava upozorenja na frontalni sudar

POVEZANOST U VOZILU

Ostanite povezani

Pristupite omiljenim popisima za reprodukciju i aplikacijama kad god poželite, zadajte rutu i još mnogo toga.

1/2 Besprijekorna povezanost

Iskoristite sve što vam vozilo pruža – na raspolaganju vam je veliki zaslon multimedijskog sustava, navigacijski sustav, podrška za Android Auto ili Apple Carplay i još mnogo toga.⁽³,⁴,⁵⁾

Nissan Juke – pogled na zaslon sustava NissanConnect na armaturnoj ploči

1/2 Aplikacija NissanConnect Services

S pomoću aplikacije NissanConnect Services možete locirati vozilo u stvarnom vremenu, provjeriti gdje ste parkirali i daljinski upravljati njegovim funkcijama.⁽⁷,⁸⁾

Nissan Juke – puni prikaz prednjeg kraja vozila, parkiranog u blizini trgovine, s pogledom na osobu koja stoji vani s mobitelom u ruci

1/2 - Home-to-car

Nissan Juke – pogled bočno straga na parkirano vozilo i zagrljeni par

DODATNA OPREMA

Ponuda dodatne opreme

Odaberite dodatnu opremu s kojom ćete u potpunosti prilagoditi vozilo svojim potrebama.

1/2 Crna kućišta vanjskih retrovizora s efektom ugljičnih vlakana

Unesite dašak profinjenosti odabirom crnih kućišta vanjskih retrovizora s efektom ugljičnih vlakana.

Nissan Juke - Crna kućišta vanjskih retrovizora s efektom ugljičnih vlaka

1/2 Krovni nosač bicikala⁽⁹⁾

a siguran prijevoz do tri bicikla odaberite ovaj dodatak koji se postavlja na krovne nosače vašeg Jukea (najveća nosivost: 20 kg, promjer kotača: do 91 cm).

Nissan Juke - Krovni nosač bicikala

1/2 Zaštita praga prtljažnika

Budući da je izrađena od visokokvalitetnog brušenog aluminija i iznimno otporna, zaštita prtljažnika učinkovito štiti stražnji odbojnik od ogrebotina prilikom utovara.

Nissan Juke - Zaštita praga prtljažnika

PRAVNE NAPOMENE

(1) U mješovitom ciklusu vožnje WLTP za Juke Hybrid.

(2) Za Juke Hybrid.

(3) ProPILOT Assist dostupan je samo u inačicama s automatskim mjenjačem i u određenim modelima. ProPILOT Assist napredna je tehnologija pomoći u vožnji, ali ne može spriječiti sudar. ProPILOT Assist namijenjen je samo za vožnju autocestom (odvojenom barijerama) uz stalnu pozornost i sudjelovanje vozača. Vozačeva je odgovornost da ostane pozoran, vozi sigurno, poštuje ograničenja brzine, prilagodi vožnju uvjetima na cesti i bude spreman preuzeti nadzor nad vozilom u bilo kojem trenutku.

(4) Vozači se ne bi trebali oslanjati samo na značajke koje pojednostavnjuju vožnju. Neke značajke možda neće raditi u svim uvjetima i okolnostima. Mogu se primjenjivati ograničenja brzine i druga ograničenja. Za opće uvjete uporabe Nissanovih tehnologija, obratite se koncesionaru marke Nissan ili posjetite internetsku stranicu www.nissan.hr/

(5) Za služenje uslugama NissanConnect potrebno je imati korisnički račun za NissanConnect Services te se registrirati i prijaviti u aplikaciju NissanConnect Services s pomoću korisničkog imena i lozinke. Da biste se služili besplatnom aplikacijom NissanConnect Services morate imati pametni telefon s operativnim sustavom iOS ili Android i SIM karticu s postojećom ili dodatno ugovorenom uslugom podatkovnog prometa koju pruža vaš odabrani mobilni operater. Dostupnost svih usluga ovisi o pokrivenosti mobilnom mrežom. Apple CarPlay i Android Auto dostupni su besplatno, ovisno o modelu i/ili razini opreme. Dostupnost usluga Nissan Connect Services ovisi o tržištu. Za više informacija obratite se lokalnom koncesionaru marke Nissan.

(6) Wi-Fi u vozilu dostupan je uz nadoplatu te zahtijeva pretplatu. Funkcija Wi-Fi u vozilu nije dostupna na hrvatskom tržištu. Za više informacija obratite se lokalnom koncesionaru marke Nissan.

(7) Povezivanje mobilnog uređaja kako bi se pristupilo uslugama NissanConnect preporučuje se samo onda kada je vozilo parkirano. Sustav valja koristiti u skladu s cestovnim propisima. Vozačima se preporučuje da sustav upotrebljavaju samo onda kada je to sigurno. Vozači trebaju pripaziti na potencijalne opasnosti uporabe tehnologije kojom se upravlja slobodnih ruku jer ona može skrenuti pozornost s ceste i smanjiti kontrolu upravljanja.


(8) Besplatne usluge (Nissan na usluzi Google Assistant, Povijest i analiza vožnje, Nissanova pomoć i podrška, Pomoć pri kvaru, Stanje vozila i Upravljanje baterijom (dostupno samo za električna vozila)) besplatne su tijekom prvih sedam godina, ovisno o modelu i/ili razini opreme. Za više informacija obratite se lokalnom koncesionaru marke Nissan.


(9) Odabranu opremu Nissan Select možete pronaći kod ovlaštenih partnera marke. Jamstvo koje daju ovlašteni partneri podliježe njihovim uvjetima i traje najmanje godinu dana. Za više informacija obratite se lokalnom koncesionaru marke Nissan.

Prikazane slike i opisi služe samo za upućivanje. U nekim slučajevima ne predstavljaju vozilo namijenjeno hrvatskom tržištu te ne prikazuju određen model, razinu opreme ili posebnu ponudu. Značajke možda neće biti dostupne ili će biti dostupne samo opcijski (uz nadoplatu).