NISSAN JUKE

Novi Nissan JUKE Hybrid. Coupé Crossover sa stavom.

Petrol & Hybrid

Dostupni pogonski sklopovi

114 - 143

Maksimalna snaga motora (KS)

5,0 - 6,2⁽¹⁾

Potrošnja goriva (l/100 km)

113 - 140⁽¹⁾

Emisije CO₂ (g/km)

Nissan Juke

DIZAJN

Iznimno uspješan coupé

Oštre linije, dramatičan izgled svjetala, provokativan dizajn, 19-inčni aluminijski naplatci ⁽²⁾ i jedinstveni lebdeći krov. Nissan Juke djeluje krajnje odvažno.

Nissan Juke Pogled straga u vožnji gradom

POGON

Otkrijte pogonski sklop Nissana Juke

Nadahnuta Formulom E, ova najsuvremenija elektrificirana tehnologija unaprjeđuje izvorni DNK kultnog Nissana Juke. Inovativni pametni mjenjač bez spojke potpuno prilagođava načine rada uvjetima vožnje. Zahvaljujući tomu, uživat ćete u brzoj, tihoj i dinamičnoj vožnji uz smanjenu potrošnju goriva. (Potrošnja u mješovitom ciklusu vožnje prema WLTP-u: 5 l / 100 km)*

CIJENE I SPECIFIKACIJE

SVE RAZINE OPREME JUKEA – PRONAĐITE KOMPAKTNI SUV ZA SEBE

Pobliže se upoznajte s tehnologijama Nissana Juke i odaberite pravu razinu opreme za sebe.

1/2

Nissan Juke
Nissan Juke Statični prikaz bočno straga uz modernu zgradu

DIMENZIJE I SVESTRANOST

Prilagodljiv koliko i vi

Uz izdašan prtljažnik, Nissan Juke spreman je za sva vaša putovanja!

SUSTAVI ZA POMOĆ U VOŽNJI

Tehnologija za naprednu vožnju

Nissanove napredne tehnologije pomažu vam u povezivanju sa svijetom oko vas, povećavajući sigurnost, udobnost i kontrolu dok vozite.⁽⁴⁾

1/2 - ProPILOT Assist

Uz Nissan ProPILOT Assist budućnost postaje još inteligentnija, s tehnologijama za pomoć vozaču koje umanjuju stres prilikom vožnje na autocesti i svaku vožnju čine ugodnijom.⁽⁴⁾

Nissan Juke Prikaz straga u vožnji autocestom

1/2 - Inteligentni Around View Monitor

Napredni Inteligentni Around View Monitor olakšava parkiranje zahvaljujući pogledu iz ptičje perspektive u 360 stupnjeva.⁽³⁾

Nissan Juke Inteligentni Around View Monitor

1/2 - Inteligentni sustav kočenja u nuždi

Inteligentni sustav kočenja u nuždi pazi na do dva vozila ispred vas. Ako sustav uoči naglo usporavanje ispred vas, čut ćete zvučno i vizualno upozorenje da usporite.⁽³⁾

Nissan Juke Pogled bočno sprijeda na statično vozilo s gradom u pozadini

POVEZIVOST

Ostanite neprekidno povezani sa svojim svijetom

Uz Nissanovu inteligentnu tehnologiju ostanite sinkronizirani sa svojim svijetom. Povezivanje s vašim omiljenim popisom pjesama i aplikacijama, postavljanje odredišta i više.

1/2 - Besprijekorna povezivost

Apple CarPlay® ili Android Auto™ povezuju vaš pametni telefon s vašim Jukeom, tako da možete dobiti upute, upućivati pozive, slušati popise pjesama i još mnogo toga.⁽⁵⁾

Zaslon multimedijskog sustava NissanConnect u Nissanu Juke

1/2 - NissanConnect Services aplikacija⁽⁴⁾

Saznajte gdje ste parkirali i provjerite preostali doseg, sve to s pomoću aplikacije NissanConnect Services.

Nissan Juke Pogled bočno sprijeda s gradom u pozadini i pametnim telefonom
Nissan Juke Bočni pogled na statično vozilo

POSEBNE PONUDE

POSEBNE PONUDE

Na raspolaganju su vam brojne fleksibilne opcije financiranja: osjetite uzbuđenje Nissana Juke i pritom uštedite!

DODATNA OPREMA

Više od automobila

Nissan Juke zaista je jedinstveno vozilo koje možete učiniti potpuno svojim i posebnim. Odaberite i kombinirajte dodatnu opremu (7) koja savršeno odgovara vama i vašim potrebama.

1/2 - Kućišta vanjskih retrovizora s karbon efektom

Podarite svojim bočnim retrovizorima moderan izgled s karbonskocrnim poklopcima retrovizora koji su dizajnirani da savršeno nadopune vaš Juke.

Nissan Juke - Kućišta vanjskih retrovizora s karbon efektom

1/2 Krovni nosač bicikala

Prevezite sigurno do 3 bicikla pomoću nosača koji se postavlja na krovne nosače vašeg Jukea. (maksimalna težina 20kg, veličina kotača odgovara 36"/91 cm)

Nissan Juke Krovni nosač bicikala

1/2 Zaštitni prag prtljažnika

Zaštita prtljažnika od brušenog aluminija visoke kvalitete koji osigurava izdržljivost. Dizajniran za zaštitu odbojnika od ogrebotina na ulaznoj točki prtljažnika.

Nissan Juke osvijetljeni prag
Nissan Juke Bočni pogled na statično vozilo

KONFIGURATOR

KONFIGURIRAJTE SVOJ JUKE!

Istražite sve načine na koje možete personalizirani Nissan Juke već danas.

⁽¹⁾ Prema WLTP ciklusu za model Nissan Juke.

⁽²⁾ 19-inčni naplatci dostupni na razini opreme Tekna.

⁽³⁾ Kupci se ne bi trebali oslanjati samo na značajke koje pojednostavnjuju vožnju. Neke značajke neće raditi u svim uvjetima i okolnostima. Potrebno je pridržavati se ograničenja brzine i drugih ograničenja. Za opće uvjete uporabe Nissanovih tehnologija, molimo obratite se svojem Nissanovu koncesionaru.

⁽⁴⁾ ProPILOT Assist je dostupan samo u određenim vozilima i samo s automatskim mjenjačem. Funkcija ProPILOT Assist napredna je tehnologija pomoći u vožnji, ali ne može spriječiti sudar. ProPILOT Assist je namijenjen samo za vožnju autocestom (odvojenom barijerama) uz stalnu pozornost i sudjelovanje vozača. Vozačeva je odgovornost da ostane pozoran, vozi sigurno, prilagodi brzinu uvjetima na cesti i bude spreman preuzeti nadzor nad vozilom u bilo kojem trenutku.

⁽⁵⁾ Za služenje uslugama NissanConnect potrebno je imati korisnički račun NissanConnect te se registrirati ili prijaviti u aplikaciju NissanConnect Services s pomoću korisničkog imena i lozinke. Da biste se služili besplatnom aplikacijom NissanConnect Services morate imati pametni telefon s operativnim sustavom iOS ili Android i SIM karticu s postojećom ili dodatno ugovorenom uslugom podatkovnog prometa koju pruža vaš odabrani mobilni operater. Dostupnost svih usluga ovisi o pokrivenosti mobilnom mrežom. Apple CarPlay® i Android Auto dostupni su besplatno, ovisno o modelu i/ili razini opreme. Za više informacija obratite se Nissanovu koncesionaru.

Povezivanje mobilnog uređaja kako bi se pristupilo uslugama NissanConnect preporučuje se samo onda kada je vozilo parkirano. Sustav valja koristiti u skladu s cestovnim propisima. Vozačima se preporučuje da sustav koriste samo onda kada je to sigurno. Vozači trebaju pripaziti na potencijalne opasnosti uporabe tehnologije kojom se upravlja slobodnih ruku jer ona može skrenuti pozornost s ceste i smanjiti kontrolu upravljanja.

⁽⁶⁾ Besplatne usluge (Nissan na uslugama Google Assistant, Povijest i analiza vožnje, Nissanova pomoć i korisnička podrška, Pomoć pri kvaru, Stanje vozila i Upravljanje baterijom – samo za električna vozila) besplatne su tijekom prvih sedam godina, ovisno o modelu i/ili razini opreme. Dostupnost usluga ovisi o tržištu te pojedine usluge nisu dostupne na hrvatskom tržištu. Za više informacija obratite se Nissanovu koncesionaru.

⁽⁷⁾ Prikazana dodatna oprema dostupna je serijski i/ili uz nadoplatu u odabranim inačicama. Možda će se naplatiti dodatni troškovi.

Slike na internetskoj stranici www.nissan.hr simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu. Zbog posljedica globalne nestašice poluvodiča neki elementi opreme prikazani na internet stranici i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutačnim uvjetima teško je predvidjeti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluvodiča u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlaštenom koncesionaru.

*Vrijednosti potrošnje goriva i emisije CO₂ dobivene su ispitivanjem u laboratorijskim uvjetima u skladu sa zakonodavstvom EU-a i namijenjene su usporedbi različitih vrsta vozila. Vrijednosti ne moraju odražavati stvarne uvjete vožnje. Na službene podatke mogu utjecati opcijska oprema, održavanje vozila, stil vožnje te cestovni i vremenski uvjeti. Vrijednosti su utvrđene u okviru novog svjetski usklađenog postupka testiranja za laka vozila (WLTP).