S vremena na vrijeme, kako bismo zajamčili sigurnost i visoku kvalitetu svojih vozila, pozivamo kupce na besplatan popravak ili ažuriranje sustava njihova vozila.

Kampanje opoziva
Opozivi su preventivne provjere koje povremeno provodimo za specifične skupine vozila kako bismo provjerili ima li kvarova. Molimo vas da se, ako primite obavijest da je vaš automobil predviđen za opoziv, u najkraćem mogućem roku obratite najbližem Nissanovu koncesionaru kako biste dogovorili termin besplatnog popravka svojeg vozila.

Servisne kampanje
Servisne kampanje preventivne su provjere koje povremeno provodimo za specifične skupine vozila kako bismo osigurali zadovoljstvo kupaca. Ne utječu na sigurnost automobila. Ako vas obavijestimo da biste trebali ažurirati svoje vozilo, kontaktirajte nas u najkraćem mogućem roku kako bismo dogovorili termin besplatnog ažuriranja.

Nije mi stigla poruka od Nissana. Kako mogu provjeriti je li za moje vozilo predviđena kampanja?

Nissan je lansirao internetsku stranicu posebno namijenjenu upitima o kampanji opoziva zračnih jastuka Takata. Više informacija pronaći ćete na poveznici na dnu ove stranice. Za sve druge kampanje obratite se najbližem Nissanovu koncesionaru koji će odmah provjeriti je li za vaše vozilo predviđena kampanja.

Što možete očekivati od Nissana ako je za vaše vozilo predviđen opoziv ili servisna kampanja:

  • besplatan popravak ili ažuriranje koji će spriječiti negativna iskustva s vašim Nissanom,
  • upotrijebit ćemo samo originalne Nissanove dijelove i ugraditi ih kod Nissanova koncesionara,
  • na sve popravke dajemo svoje standardno jamstvo,
  • nastojat ćemo prilagoditi termin servisa vašim potrebama,
  • kontakt putem vaše željene metode komunikacije:
    poštom/e-poštom/telefonom
Nissan recall campaign - Takata

KAMPANJA OPOZIVA ZRAČNIH JASTUKA TAKATA:

Niz proizvođača automobila (uključujući Nissan) provodi kampanju opoziva vozila u koja su ugrađeni zračni jastuci Takata. Ako je vaše vozilo predviđeno za opoziv, poslali smo vam obavijest, ili ćemo vam je poslati uskoro.
Ako još niste primili poruku i želite znati je li vaše vozilo uključeno obuhvaćeno opozivom, kliknite na poveznicu u nastavku kako biste provjerili.