SLIJEDITE RITAM NISSANOVIH INOVACIJA

Nissan vam otkriva čitav svijet iskustava. Ne zanimaju nas samo uzbudljivi i inovativni automobili. Playstation, nogomet UEFA, priče koje se kriju iza tehnologije – nastavite čitati i doznajte kako Nissan može poboljšati vaš život.

BUDUĆNOST JE OVDJE

Od tehnologije predviđanja koja pruža veću kontrolu nad vožnjom do najprodavanijeg vozila s nultom stopom emisije na svijetu, Nissanova vozila u kojima danas uživate ključ su mobilnosti sutrašnjice.

LJUDSKI PRISTUP

Povezivanje je osnova života pa, zahvaljujući tehnologiji koja se nalazi u našim automobilima, vožnja i posjedovanje Nissana postaju integralni dio vašeg životnog stila. Društvene  mreže, glazba i svijet oko vas nadohvat su prstiju putem jednostavnog 7" dodirnog ekrana.

UVIJEK JE DOBRO VRIJEME ZA SAJAM

Na glamuroznim međunarodnim sajmovima automobila Nissan otkriva svoje najnovije modele i uzbudljive konceptne automobile kao što su Nissan Sway i Lannia. Saznajte sve novosti sa sajmova diljem svijeta.

Nissan 2015 LMP1: GT-R LM NISMO - #GTR #HeroComesHome

ULTIMATIVNI TEST

Trkaću stazu ne posjećujemo samo zbog adrenalina. Motorsport je ultimativni testni poligon za Nissanove inovacije te je izravno doveo do izrade modela NISMO koji su stvoreni za utrke i odlikuju se visokim performansama.

NISSAN: PONOSNI PARTNERI UEFA CHAMPIONS LEAGUE

Kao ponosni partner UEFA Champions League i drugih događanja, podijeliti ćemo s vama sva uzbuđenja, uključujući videozapise, natječaje i drugo.