ULTIMATIVNI CROSSOVER

NISSAN QASHQAI s tehnologijom e-POWER

e-POWER & blagi hibrid

Dostupni pogonski sklopovi

140 - 190

Maksimalna snaga motora (KS)

5,2 - 7,1⁽¹⁾

Potrošnja goriva (l/100 km)

118 - 160⁽¹⁾

Emisije CO₂ (g/km)

Točite benzin, vozite na struju. Isprobajte novi pogon e-POWER.

VANJSKI DIZAJN

Superevolucija

Qashqai je 2007. pokrenuo segment crossovera spojem kompaktnih dimenzija automobila kompaktne klase i praktičnosti SUV-a. A sada je vrijeme da upoznate Nissan Qashqai s odvažnim stavom, oštrim LED svjetlima i impozantnim 20-inčnim aluminijskim naplatcima te aerodinamičnom kompaktnom karoserijom, Qashqai još jednom predstavlja novu viziju svojeg segmenta.

Nissan Qashqai sjedala

UNUTRAŠNJOST I PRTLJAŽNIK

Čak su i njegove praktične značajke privlačne

Presvlake u kombinaciji premium kože i masažno vozačevo i suvozačevo sjedalo oduzimaju dah. Veći prtljažnik s brojnim mogućnostima konfiguracije prostora zasigurno će vas osvojiti. Jednom kad se uvjerite u prostranost putničkog prostora, teško ćete mu odoljeti.

Nissan QQ Presjek automobila u vožnji s prikazom motora

e-POWER

Jedinstveno iskustvo elektrificirane vožnje, bez potrebe za punjenjem: upoznajte NISSAN e-POWER

Uživajte u uzbudljivom doživljaju elektrificirane vožnje. Nissan e-POWER jedinstvena je tehnologija koja gradsku vožnju čini još odzivnijom, tišom i učinkovitijom. Budući da bateriju puni benzinski motor u vožnji, nećete se morati zaustavljati radi punjenja.

Nissan QQ Presjek automobila u vožnji s prikazom motora

POGON

Otkrijte elektrificirane pogonske sklopove Nissana Qashqai

Qashqai je dostupan s pogonom na dva ili četiri kotača, te dva elektrificirana pogonska sklopa: blagim hibridom i e-POWEROM.

VERZIJE I SPECIFIKACIJE

Razine opreme Nissana Qashqai ⁽⁵⁾

Qashqai je hibridni SUV novih dimenzija, dizajna i s obiljem novih tehnologija. Pobliže se upoznajte s tehnologijama Nissana Qashqai i odaberite pravu razinu opreme za sebe.

1/2 Qashqai Visia

Napredne sigurnosne značajke, 7-inčna digitalna instrumentna ploča, prednja i stražnja svjetla za maglu, drive mode -različiti načini vožnje, adaptivni tempomat, pomoć pri kretanju na uzbrdici. Inačica koju ne biste trebali preskočiti.

Novi Nissan QQ Visia 3/4 sprijeda

1/2 Qashqai Acenta

Inteligentni ključ, multimedijalni uređaj sa 8’’ dodirnim zaslonom u boji, bežični Apple CarPlay, stražnja kamera, dvozonski klima uređaj, to su samo od neke izvrsnih značajki koje dobivate. Inačica koja vam daje više.

Novi Nissan QQ Acenta 3/4 sprijeda

1/2 Qashqai N-Connecta

12,3" digitalna instrumentna ploča, A-IVI Navi – multimedijalni i navigacijski uređaj s 12,3" dodirnim zaslonom u boji, bežični Apple CarPlay, panoramski Around View Monitor i još viša razina udobnosti za svakog putnika. Inačica koja vam daje više samopouzdanja.

Novi Nissan QQ N-Connecta 3/4 sprijeda

1/2 Qashqai Tekna

ProPILOT sa navigacijom Navi-LINK, Head up zaslon 10,8", elektroničko otvaranje vrata prtljažnika s funkcijom hands – free, prilagodljiv snop LED prednjih svjetala i potpuna povezivost. Inačica koja spaja najvišu razinu udobnosti i naprednu tehnologiju.

Novi Nissan QQ Tekna 3/4 sprijeda

1/2 Qashqai Tekna+

Kožna sjedala s masažnom funkcijom prednjih sjedala, napredni inteligentni ključ sa funkcijom memoriranja pozicije vozačevog sjedala i vanjskih retrovizora. Inačica koja ima sve.

Novi Nissan QQ Tekna+ 3/4 sprijeda

Sustavi za pomoć u vožnji

Napredna tehnologija pruža pomoć kad vam je potrebna

Nissanova inteligentna mobilnost⁽³⁾ čini svaku vašu vožnju još sigurnijom i povezanijom. Bit ćete svjesniji svoje okoline i pomoći će vam u vožnji kad vam to bude potrebno.

1/2 12,3-inčni TFT zaslon visoke rezolucije

Na raspolaganju su vam bogate opcije za prilagodbu 12,3-inčnog TFT zaslona.

Nissan QQ unutarnji detalji armaturna ploča

1/2 10,8’’ Head-Up zaslon (HUD)

Informacije head-up zaslona, poput ograničenja brzine, prikazuju se na vjetrobranskom staklu kako bi uvijek bile u vidnom polju vozača.

Nissan QQ Head up zaslon

1/2 ProPILOT Assist s navigacijom Navi-Link⁽²⁾

Olakšava svakodnevna putovanja tako što održava sigurnosni razmak od vozila ispred, a vama pomaže da ostanete u središtu traka. Funkcija Navi-Link predviđa cestu ispred vozila i pomaže vam odrediti odgovarajuću brzinu.

Nissan QQ ProPILOT Assist 2D ilustracija

1/2 Sustavi za pomoć u vožnji i sigurnosne tehnologije

Sveobuhvatni paket tehnologija koje vas okružuju.

Nissan QQ inteligentni sustav za sprječavanje izlaska iz voznog traka 3D

POVEZIVOST

Povežite se sa svijetom koji vas okružuje

Uz značajke povezivanja čitav vam je svijet nadohvat ruke. Napredni sustav povezivanja s pametnim telefonom i bežično punjenje sve čine jednostavnijim.

1/2 PAMETNA UPOZORENJA

Primite upozorenje svaki put kad vaše vozilo napusti zadano područje, prekorači zadanu brzinu ili prijeđe neko drugo ograničenje.⁽⁴⁾

Nissan QQ Predaja pametnog telefona

1/2 USLUGE UPRAVLJANJA VOZILOM NA DALJINU BEŽIČNO PUNJENJE ⁽⁴⁾

Ostanite povezani i uživajte u prednostima bežičnog punjenja kompatibilnog pametnog telefona.

Nissan QQ Bežično punjenje

1/2 NAPREDNE KARTE I PODACI O PROMETU UŽIVO

U Qashqaiju možete jednostavno planirati putovanja zahvaljujući kartama koje osigurava TomTom® i ažurnim informacijama o prometu uz koje ćete jednostavno izbjeći prometne gužve.

Nissan QQ Pogled na armaturnu ploču i središnju konzolu
Posebna ponuda

0% kamata

Nissan Qashqai

e-POWER

Užitak vožnje na struju bez punjenja

Isprobajte Qashqai e-POWER i uživajte u uzbudljivom doživljaju vožnje na struju, bez zaustavljanja na punionici.

DODATNA OPREMA

Otkrijte svoj stil

Izgledajte elegantnije, činite više. Inovativan dizajn i praktična dodatna oprema čine vaš Qashqai savršenim suputnikom za krstarenje gradom ili obiteljski izlet.

1/2 Paket za personalizaciju vanjskog izgleda Elegance

Istaknite svoj Qashqai profinjenim kromiranim umetcima.

Nissan New QQ Profil stražnjeg odbojnika

1/2 Komplet za vuču

Učinite obiteljsku pustolovinu još zabavnijom. Na obiteljski izlet ponesite i četverocikl, kamp-kućicu ili čamac.

Novi Nissan QQ Kvalitetni tepisi i dvostrana obloga prtljažnika

1/2 Paket zaštitne opreme

Uživajte u dodatnoj udobnosti uz još veću zaštitu unutrašnjosti vašeg Qashqaija.

Novi Nissan QQ Krovni nosač sa sustavom brzog postavljanja „Easy fix”

Osmislite svoj savršeni Qashqai

Odaberite najbolju kombinaciju za sebe iz bogate palete boja i opreme. Jer Qashqai nije stvoren da se stopi s masom.

 [1] Sjedala u kombinaciji koža/PVC

 ⁽¹⁾ Prema WLTP ciklusu za model Nissan Qashqai.

⁽²⁾ Kupci se ne bi trebali oslanjati samo na značajke koje pojednostavnjuju vožnju. Neke značajke neće raditi u svim uvjetima i okolnostima. Potrebno je pridržavati se ograničenja brzine i drugih ograničenja. Za opće uvjete uporabe Nissanovih tehnologija, obratite se Nissanovu koncesionaru ili pogledajte ovdje.

⁽³⁾ ProPILOT Assist je dostupan samo u određenim inačicama. Funkcija ProPILOT Assist napredna je tehnologija pomoći u vožnji, ali ne može spriječiti sudar. ProPILOT Assist je namijenjen samo za vožnju autocestom (odvojenom barijerama) uz stalnu pozornost i sudjelovanje vozača. Vozačeva je odgovornost da ostane pozoran, vozi sigurno, prilagodi brzinu uvjetima na cesti i bude spreman preuzeti nadzor nad vozilom u bilo kojem trenutku.

⁽⁴⁾ Za služenje uslugama NissanConnect potrebno je imati korisnički račun NissanConnect te se registrirati ili prijaviti na NissanConnect s pomoću korisničkog imena i lozinke. Da biste se služili besplatnom aplikacijom NissanConnect morate imati pametni telefon s operativnim sustavom iOS ili Android i SIM karticu s postojećom ili dodatno ugovorenom uslugom podatkovnog prometa koju pruža vaš odabrani mobilni operater. Dostupnost svih usluga ovisi o pokrivenosti mobilnom mrežom. Za više informacija o dostupnosti svih usluga na hrvatskom tržištu kontaktirajte najbližeg koncesionara Nissan.

⁽⁵⁾ Sve maloprodajne cijene su neobvezujuće i preporučene te uključuju PDV i PPMV. Opis opreme je neobvezujuć i informativan. Cijene opcija ne uključuju PPMV. Cjenik vrijedi do objave novog cjenika. Nissan zadržava mogućnost promjene informacija navedenih u cjeniku i konfiguratoru. Popis opreme je neobvezujuć i informativan. Za detaljnije informacije opremi obratite se ovlaštenom Nissan koncesionaru.

Slike na internetskoj stranici www.nissan.hr simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu. Zbog posljedica globalne nestašice poluvodiča neki elementi opreme prikazani na internet stranici i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutačnim uvjetima teško je predvidjeti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluvodiča u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlaštenom koncesionaru.