Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7,53450 KN

(1) Kupci se ne bi trebali oslanjati samo na značajke koje pojednostavnjuju vožnju. Neke značajke neće raditi u svim uvjetima i okolnostima. Potrebno je pridržavati se ograničenja brzine i drugih ograničenja. Za opće uvjete uporabe Nissanovih tehnologija, obratite se Nissanovu koncesionaru ili pogledajte ovdje.

(2) ProPILOT Assist je dostupan samo u određenim inačicama. Funkcija ProPILOT Assist napredna je tehnologija pomoći u vožnji, ali ne može spriječiti sudar. ProPILOT Assist je namijenjen samo za vožnju autocestom (odvojenom barijerama) uz stalnu pozornost i sudjelovanje vozača. Vozačeva je odgovornost da ostane pozoran, vozi sigurno, prilagodi brzinu uvjetima na cesti i bude spreman preuzeti nadzor nad vozilom u bilo kojem trenutku.

(3) e-POWER će biti dostupan od proljeća 2022. 

(4) Za služenje uslugama NissanConnect potrebno je imati korisnički račun NissanConnect te se registrirati ili prijaviti na NissanConnect s pomoću korisničkog imena i lozinke. Da biste se služili besplatnom aplikacijom NissanConnect morate imati pametni telefon s operativnim sustavom iOS ili Android i SIM karticu s postojećom ili dodatno ugovorenom uslugom podatkovnog prometa koju pruža vaš odabrani mobilni operater. Dostupnost svih usluga ovisi o pokrivenosti mobilnom mrežom.

Za korištenje usluga Amazon Alexa® i Google Assistant™ korisnici će morati otvoriti Amazon ili Google™ račun. Amazon, Alexa i druge povezane marke zaštitni su znaci društva Amazon.com, Inc. i njegovih podružnica. Dostupnost usluga ovisi o zemlji.

(5) Sve maloprodajne cijene su neobvezujuće i preporučene te uključuju PDV i PPMV. Opis opreme je neobvezujuć i informativan. Cijene opcija ne uključuju PPMV. Cjenik vrijedi do objave novog cjenika. Nissan zadržava mogućnost promjene informacija navedenih u cjeniku i konfiguratoru. Popis opreme je neobvezujuć i informativan. Za detaljnije informacije opremi obratite se ovlaštenom Nissan koncesionaru.

Slike na internetskoj stranici www.nissan.hr simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu. Zbog posljedica globalne nestašice poluvodiča neki elementi opreme prikazani na internet stranici i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutačnim uvjetima teško je predvidjeti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluvodiča u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlaštenom koncesionaru.