ČUDESNA SNAGA

Nissan ARIYA: Električni crossover

536 km⁽¹⁾

Domet do

63 do 87 kWh

Kapacitet baterije od

301 KS⁽²⁾

Snaga do

VANJSKI DIZAJN

Futuristički dizajn

ARIYA je besprijekoran odraz Nissanove nove vizije. Umjesto brojnih kontura, krasi ga samo jedna vodoravna linija. Nova uska LED svjetla uključuju se noću, a danju su nevidljiva. Ravna podnica u unutrašnjosti pretvara putnički prostor u prostran i udoban dnevni boravak.

DIMENZIJE

Dimenzije Nissana ARIYA

Zahvaljujući širokom stavu na cesti i uređenju unutrašnjosti po uzoru na salone, u Ariyji ćete se uvijek osjećati sigurno i ugodno.

1/2 Ukupne dimenzije

A – Ukupna visina: 1660 mm B – Ukupna duljina: 4595 mm C – Ukupna širina: 1850 mm (bez retrovizora)

Nissan Ariya Front Angle

1/2 Kapacitet prtljažnika

A - Kapacitet prtljažnika do najviše 468 l (bez razdjelnika prtljage) B - Do najviše 1350 l s preklopljenim sjedalima"

Nissan Ariya Structure outline

1/2 Dimenzije prtljažnika

A - Najveća duljina prtljažnika: 973 mm B - Najveća širina prtljažnika: 1387 mm

Nissan Ariya Back angle
Nissan ARIYA na snijegom prekrivenoj autocesti

PERFORMANSE ELEKTRIČNOG VOZILA

Naelektrizirana vožnja

ARIYA pruža neopisivo uzbuđenje zahvaljujući tehnologiji e-4ORCE, dvama motorima i revolucionarnom pogonu na sve kotače. Dinamično pokretanje uz trenutačnu raspodjelu okretnog momenta na sva četiri kotača. Prianjanje na svim vrstama terena i u svim vremenskim uvjetima. Precizna kontrola u zavojima. Uživajte u svakoj minuti besprijekorne vožnje.

Nissan ARIYA pogled odozgo

DOMET I PUNJENJE

Planirajte punjenje

Istražujte bez ograničenja. Zahvaljujući dometu od 536 km, ništa vas ne može zaustaviti. Na raspolaganju su vam dva kapaciteta baterija za domet po mjeri, kao i pogon na dva ili četiri kotača.

CIJENE & SPECIFIKACIJE

PRAVI NISSAN ARIYA ZA VAS

Bez obzira tražite li dodatne performanse, avanturističke sposobnosti ili veliki domet, postoji ARIYA koja će vas pokrenuti.

1/2 ARIYA 63kWh

Tehnologija sljedeće generacije za svakodnevnu vožnju i obiteljske izlete.

Nissan ARIYA znak

1/2 ARIYA 87 kWh

Veći domet za izvangradsku vožnju.

Nissan ARIYA LED svjetla

1/2 ARIYA e-4ORCE 87 kWh

Snaga, performanse i domet, onda kada su vam potrebni.

Nissan ARIYA na autocesti

SUSTAVI ZA POMOĆ U VOŽNJI

Napredna tehnologija za vožnju bez stresa

Osjećajte se sigurnije. Sustavi za pomoć u vožnji pomažu vam na različite načine. Gužva na autocesti? Usko parkirno mjesto? Dopustite Ariyi da vam priskoči u pomoć.⁽⁴⁾

1/2 ProPILOT Assist S NAVIGACIJOM NAVI-LINK

ARIYA je opremljena tehnologijama sustava ProPILOT Assist kako bi vaša putovanja bila sigurnija, jednostavnija i udobnija. Sve to bez žrtvovanja užitka u vožnji!⁽⁵⁾

Nissan Ariya ProPilot Navi-link

1/2 ProPILOT Park

Držite pritisnutim gumb ProPILOT Park. I gledajte kako se Nissan ARIYA sam parkira.⁽⁵⁾

Nissan Ariya ProPilot park

1/2 Head-up zaslon

Najvažnije informacije u vozačevu vidnom polju. Provjerite brzinu vožnje, upute navigacijskog sustava ili status sustava ProPILOT.⁽⁵⁾

Nissan Ariya Head-up zaslon

POVEZIVOST

Ostanite povezani riječju i dodirom

Budite u dodiru s Ariyom na različite načine. Povežite se sa svojim svijetom i pretvorite svaki trenutak u dragocjeno iskustvo.

1/2 Ugrađeni sustav Amazon Alexa Auto®

Zahvaljujući ugrađenoj funkciji Amazon Alexa, možete glasovno upravljati puštanjem glazbe, pretraživati kafiće ili upravljati funkcijama svojeg pametnog doma.⁽⁶⁾

Nissan ARIYA glasovno upravljanje

1/2 Napredno planiranje rute

U svakom trenutku možete zadati idealni plan putovanja i odabrati rute s punionicama.

Nissan ARIYA napredno planiranje rute

1/2 Aplikacija NissanConnect Services⁽⁷⁾

Pronađite svoje vozilo, preuzmite upute do odredišta i mnogo toga drugog. U Nissanu ARIYA sve vam je nadohvat ruke.

Nissan Ariya NissanConnect Services aplikacija

Posebna ponuda

Nissan Ariya dodatna oprema

DODATNA OPREMA

Prilagodite Ariyu svojem životnom stilu

Živite svoj najbolji život u Nissanu ARIYA. Obogatite svoju svakodnevicu opremom koja je dizajnirana po mjeri i s posebnom pažnjom. Zaštitite svoju Ariyu, učinite je svestranijom i personalizirajte završnom obradom po svojoj mjeri.

Konfigurirajte svoju savršenu Ariyu

Pronađite Ariyu koja vam odgovara. Odaberite najbolju kombinaciju za sebe iz bogate palete boja i opreme.

Nissan Ariya
ARIYA CARE PACKAGES

ODRŽAVANJE

Za dodatnu bezbrižnost

Od pregleda vozila i baterije, godišnjeg održavanja i zamjene istrošenih dijelova, dopustite da se naši stručni serviseri pobrinu za vaš Nissan ARIYA. Više informacija biti će dostupno po dolasku vozila na tržište.

Često postavljana pitanja

arrow-icon
Prikaži više

⁽¹⁾ Prema WLTP ciklusu za ARIYA 87kWh EVOLVE.

⁽²⁾ Za verziju 87kWh e-4ORCE EVOLVE.

⁽³⁾ Vrijednosti za doseg dobivene su ispitivanjem u laboratorijskim uvjetima u skladu sa zakonodavstvom EU-a i namijenjene su usporedbi različitih vrsta vozila. Te informacije ne odnose se nužno na određeno vozilo i nisu sastavni dio ponude. Vrijednosti ne moraju odražavati stvarne uvjete vožnje. Na službene podatke mogu utjecati dodatna oprema, održavanje vozila, stil vožnje te čimbenici koji nisu tehničke prirode kao što su vremenski uvjeti. Vrijednosti su utvrđene u okviru svjetski usklađenog ispitnog postupka za laka vozila (WLTP).


⁽⁴⁾ Kupci se ne bi trebali oslanjati samo na značajke koje pojednostavnjuju vožnju. Neke značajke neće raditi u svim uvjetima i okolnostima. Potrebno je pridržavati se ograničenja brzine i drugih ograničenja. Za opće uvjete uporabe Nissanovih tehnologija, molimo obratite se svojem Nissanovu koncesionaru.

⁽⁵⁾ ProPILOT Assist je dostupan samo u određenim inačicama. Funkcija ProPILOT Assist napredna je tehnologija pomoći u vožnji, ali ne može spriječiti sudar. ProPILOT Assist je namijenjen samo za vožnju autocestom (odvojenom barijerama) uz stalnu pozornost i sudjelovanje vozača. Vozačeva je odgovornost da ostane pozoran, vozi sigurno, prilagodi brzinu uvjetima na cesti i bude spreman preuzeti nadzor nad vozilom u bilo kojem trenutku.


⁽⁶⁾ Za služenje uslugama NissanConnect potrebno je imati korisnički račun NissanConnect te se registrirati ili prijaviti na NissanConnect s pomoću korisničkog imena i lozinke. Da biste se služili besplatnom aplikacijom NissanConnect morate imati pametni telefon s operativnim sustavom iOS ili Android i SIM karticu s postojećom ili dodatno ugovorenom uslugom podatkovnog prometa koju pruža vaš odabrani mobilni operater. Dostupnost svih usluga ovisi o pokrivenosti mobilnom mrežom. Dostupnost usluga NissanConnect Services može se razlikovati ovisno o tržištu. Za više informacija obratite se ovlaštenom koncesionaru marke Nissan.


Povezivanje pametnog telefona kako bi se pristupilo uslugama NissanConnect preporučuje se samo onda kada je vozilo parkirano. Sustav valja koristiti u skladu s cestovnim propisima. Vozačima se preporučuje da sustav koriste samo onda kada je to sigurno. Vozači trebaju pripaziti na potencijalne opasnosti uporabe tehnologije kojom se upravlja slobodnih ruku jer ona može skrenuti pozornost s ceste i smanjiti kontrolu upravljanja.

⁽⁷⁾ Amazon, Alexa i druge povezane marke zaštitni su znaci društva Amazon.com, Inc. i njegovih podružnica. Određene funkcije usluga Alexa ovise o kompatibilnosti pametnih domova. Funkcija nije dostupna za hrvatsko tržište.


⁽⁸⁾ Prikazani podaci temelje se na rezultatima internog ispitivanja. Ti su podaci informativnog karaktera. Ne odnose se nužno na određeno vozilo i nisu sastavni dio ponude. Na prikazane vrijednosti mogu utjecati brojni čimbenici kao što su dodatna oprema, status napunjenosti, rad klima-uređaja, održavanje, stil vožnje i drugi čimbenici koji nisu tehničke prirode, kao što su vremenski uvjeti, stvarna ruta itd. Stvarne vrijednosti mogu se razlikovati. Nissan ima izričito pravo u bilo kojem trenutku izmijeniti izračun vrijednosti.


Slike na internetskoj stranici www.nissan.hr simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu. Zbog posljedica globalne nestašice poluvodiča neki elementi opreme prikazani na internet stranici i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutačnim uvjetima teško je predvidjeti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluvodiča u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlaštenom koncesionaru.