Navara

PICK-UP ZA POSAO I SLOBODNO VRIJEME

SREBRNA (KL0)VIŠE OD POGONA NA ČETIRI KOTAČA

Bez obzira na to radi li se o seoskim krajolicima ili džungli na asfaltu, Nissan Navara uvijek je u svom elementu. Postoje tri načina rada pogonskog sustava – 4WD High za laganu terensku vožnju, 4WD Low za vožnju zahtjevnim terenima, primjerice pijesku, snijegu ili velikom blatu, ili 2WD za vožnju asfaltom. S opremom kao što su pomoć pri kretanju na uzbrdici i sustav za nadzor brzine na nizbrdici, ovaj je pick-up spreman na sve.

ČVRSTI TEMELJI UZ UDOBNOST LIMUZINE

Nissan Navara s pogonom na četiri kotača ima ljestvastu šasiju zatvorenog profila, za razliku šasije  poluotvorenih profila, kakva se nalazi na nekim drugim pick-upovima. Tu je i multilink stražnji ovjes. On omogućuje udobniju vožnju i veću upravljivost, a usto i povećava nosivost.Ostanite u kontaktu

Saznajte što se događa u Nissanu uz naš e_Magazin – za sve najnovije informacije o proizvodima i uslugama te o najnovijim primamljivim ponudama.

*Prikazane su slike simbolične. U nekim slučajevima na fotografijama su prikazani specifični modeli koji sadrže opremu ili dijelove koji nisu dostupni u Europi. Prikazana oprema možda nije dostupna.