POSEBNA PONUDA

Ušteda od 2000 €/ 15.069 KN

Isprobajte Qashqai e-POWER kod najbližeg koncesionara! Odvezite ga uz super uštedu i 7 godina jamstva uz Nissan financiranje. ⁽³⁾

1/2

Preko 1000 km autonomije⁽¹⁾ i 33% niža potrošnja u gradu.⁽²⁾

Novi Nissan QQ Tekna+ 3/4 sprijeda
Nissan QQ Presjek automobila u vožnji s prikazom motora

e-POWER

Upoznaj Nissan e-POWER: Užitak vožnje na struju bez punjenja

e-POWER je jedinstvena Nissanova tehnologija koja spaja benzinski motor koji puni bateriju i električni motor koji pokreće kotače. Radi slično kao i električni automobil, čime smanjuje emisije i uporabne troškove, a budući da ga ne moraš puniti, ne moraš mijenjati svoje vozačke navike. Povrh termičkog motora, e-POWER koristi regenerativno kočenje za punjenje baterije.

(1) Autonomija je izračunata  na bazi potrošnje u mješovitom ciklusu (WLTP).
(2) Usporedba Nissana Qashqai e-POWER i Nissana Qashqai s blagim hibridom, 116 kW (158 KS) i automatskim mjenjačem XTronic. 
(3) Ponuda se odnosi na verzije Nissan Qashqai 1.5 190 e-POWER N-Connecta,Tekna, Tekna+ i vrijedi za ograničeni broj vozila. Sve prikazane cijene su maloprodajne preporučene cijene te su neobavezujuće i uključuju PDV. Fiksni tečaj konverzije utvrđen uredbom Vijeća EU je 1 euro = 7,53450 kuna. Opis opreme je neobvezujuć i informativan. Cijene opcija i dodatne opreme ne uključuju PPMV. Zadržavamo mogućnost promjene informacija navedenih u cjeniku i konfiguratoru. Za detaljnije informacije o cijenama, opremi i popustima obratite se ovlaštenom Nissan koncesionaru. Produljeno jamstvo Nissan od 7 godina uključuje 5 godina jamstva ili 160.000 km (3 godine tvorničkog jamstva i 2 godine Nissan produljenog jamstva) i dodatne 2 godine Basic produljenog jamstva ili 160.000 km, ovisno što prije nastupi. Produljeno jamstvo Nissan je usluga osiguravajuće kuće TRIGLAV d.d. te vrijedi od isteka tvorničkog jamstva pod uvjetima koji su navedeni u osiguravajućoj polici i knjižici produljenog jamstva. Dostupno je uz Nissan financiranje Fleksi i Comfort. Ponuda vrijedi do 31.03.2023. Prosječna potrošnja u mješovitoj vožnji: 5,3–5,4 l / 100 km. Emisija CO2: 120–123 g/km. Slika vozila je simbolična.