Žena gleda u svoj pametni telefon

APLIKACIJA NISSANCONNECT SERVICES

Povežite svoj pametni telefon s vozilom i uživajte u jednostavnoj vožnji.

Povežite svoj pametni telefon s vozilom i uživajte u jednostavnoj vožnji.

Povežite svoj pametni telefon s vozilom i uživajte u jednostavnoj vožnji.

Aplikacija NissanConnect Services⁽¹⁾ omogućuje vam da na daljinu pristupite značajkama sigurnosti i udobnosti, provjerite informacije o vozilu i prilagodite upozorenja.

Aplikacija NissanConnect Services⁽¹⁾ omogućuje vam da na daljinu pristupite značajkama sigurnosti i udobnosti, provjerite informacije o vozilu i prilagodite upozorenja.

Aplikacija NissanConnect Services omogućuje vam da na daljinu pristupite značajkama sigurnosti i udobnosti, provjerite informacije o vozilu i prilagodite upozorenja.

Usluge upravljanja vozilom na daljinu

 

Upravljajte svim povezanim značajkama svojeg vozila i uživajte u jednostavnijoj vožnji i navigaciji te optimalnoj udobnosti, praktičnosti i sigurnosti. Ostanite neprekidno povezani u svojem vozilu.

LOKATOR AUTOMOBILA

Zaboravili ste gdje ste parkirali? Bez brige. Vaša aplikacije nije! Jednostavno otvorite aplikaciju NissanConnect Services na svojem pametnom telefonu i odaberite „Lokacija vozila”.

DALJINSKO UPRAVLJANJE TRUBOM I SVJETLIMA

Parkirani automobil možete pronaći i tako da daljinski aktivirate trubu i svjetla. Truba će se oglasiti i svjetla će na trenutak zabljesnuti. Želite li biti diskretni, možete i samo zabljesnuti svjetlima.

DALJINSKO OTKLJUČAVANJE I ZAKLJUČAVANJE VRATA

Zaboravili ste zaključati svoj Nissan ili pak nemate ključeve uz sebe? Jednostavno zaključajte i otključajte vozilo unošenjem četveroznamenkastog koda u aplikaciju.

DALJINSKO UPRAVLJANJE KLIMA-UREĐAJEM

Važna vam je udobnost? Onda je ova značajka stvorena za vas. S pomoću ove funkcije možete zagrijati ili rashladiti svoj Nissan prije ulaska u njega. (Samo za električna vozila)

Pametna upozorenja

 

Pametna upozorenja možete prilagoditi s obzirom na željeni način, područje i vrijeme upotrebe vozila.

UPOZORENJE NA PREKORAČENJE BRZINE

Primite obavijest svaki put kada drugi vozači vašeg vozila prijeđu zadano ograničenje.

UPOZORENJE NA VOŽNJU IZVAN DOPUŠTENOG VREMENA

Ne želite da se vaš automobil upotrebljava izvan zadanog vremena? Jednostavno unesite vrijeme korištenja vozila u aplikaciju koja će vas zatim upozoravati na svaku vožnju izvan dopuštenog vremena. 

UPOZORENJE NA IZLAZAK IZ DOPUŠTENE ZONE

U aplikaciji možete zadati područje kojim se vaše vozilo smije kretati i primiti upozorenje svaki put kad ga vaše vozilo uđe ili izađe iz njega.

Stanje vozila

 

U aplikaciji možete izravno pregledavati izvješća o stanju vozila te primati upozorenja na održavanje i upozorenja u slučaju kvara.

TLAK U GUMAMA

Aplikacija vam omogućuje da u svakom trenutku provjerite tlak u gumama i planirate njihovo punjenje.

RAZINA ULJA

U slučaju niskog pritiska ulja primit ćete obavijest na svoj pametni telefon.

STANJE ZRAČNIH JASTUKA

Prije odlaska na putovanje uvijek provjerite ispravnost zračnih jastuka. U slučaju njihove neispravnosti primit ćete obavijest preko aplikacije.

Povijest vožnje i analiza vožnje

 

U aplikaciji možete pratiti i ukupan broj obavljenih vožnji, prijeđenu kilometražu i vrijeme putovanja. Vozači električnog Nissana mogu provjeriti i ekološku učinkovitost svoje vožnje.

Korisnička podrška

 

S pomoću aplikacije NissanConnect Services možete i zatražiti pomoć od Nissana. Pogledajte često postavljana pitanja ili se obratite našoj korisničkoj podršci.

Samo za električna vozila

Daljinsko upravljanje baterijom

 

Služite se aplikacijom kako biste provjerili stanje baterije, pregledali raspoložive punionice i daljinski pokrenuli punjenje. Za još veći užitak u vožnji!

Uživajte u svim uslugama već sad ili se jednostavno pretplatite na one koje želite.⁽²⁾

Uživajte u svim uslugama već sad ili se jednostavno pretplatite na one koje želite.⁽²⁾

Uživajte u svim uslugama već sad ili se jednostavno pretplatite na one koje želite.⁽²⁾

ARIYA

QASHQAI

JUKE

X-TRAIL

NAVARA

TOWNSTAR

LEAF

(1) Usluge u uvodnoj ponudi su besplatne u određenom vremenskom razdoblju. Više pojedinosti potražite u aplikaciji NissanConnect Services.
(2) Dostupno ograničeno vremensko razdoblje. Više pojedinosti potražite u T&C aplikacije NissanConnect Services.
(3) Usluga dostupna uz pretplatu, ovisno o godini i razini opreme. Više pojedinosti potražite u aplikaciji NissanConnect Services.
(4) Usluge u uvodnoj ponudi su besplatne u određenom vremenskom razdoblju; ovisno o dostupnosti, modelu i razini opreme. Više pojedinosti potražite u aplikaciji NissanConnect Services.
(5) Usluge su dostupne besplatno u razdoblju od 3 godine, a zatim su dostupne uz naknadu; ovisno o modelu, godini i razini opreme. Više pojedinosti potražite u aplikaciji NissanConnect Services.
(6) Usluga dostupna uz pretplatu, ovisno o modelu, godini i razini opreme. Više pojedinosti potražite u aplikaciji NissanConnect Services.

*Wi-fi u vozilu dostupan je uz nadoplatu te zahtijeva pretplatu, dostupnost ovisi o tržištu. Za više informacija obratite se Nissanovu koncesionaru.

 

DOSTUPNO USKORO

 

Upravljajte svojim uslugama ili ih nadogradite po želji u trgovini Nissan Store.⁽²⁾

 

 

 

DOSTUPNO USKORO

 

Upravljajte svojim uslugama ili ih nadogradite po želji u trgovini Nissan Store.⁽²⁾

 

 

 

DOSTUPNO USKORO

 

Upravljajte svojim uslugama ili ih nadogradite po želji u trgovini Nissan Store.

 

 

U trgovini Nissan Store možete upravljati aplikacijama i pregledavati dostupne usluge. Ovdje se možete pretplatiti na naše usluge ili otkazati pretplatu, kao i provjeriti aktivne pretplate.⁽²⁾Provjerite koja su vozila kompatibilna s aplikacijom NissanConnect Services.

Provjerite koja su vozila kompatibilna s aplikacijom NissanConnect Services.

Provjerite koja su vozila kompatibilna s aplikacijom NissanConnect Services.


Ovisno o inačici, značajke su dostupne serijski ili uz nadoplatu.

(1) Da biste koristili usluge NissanConnect morate imati pametni telefon s operativnim sustavom iOS ili Android i SIM karticu s ugovorenom uslugom podatkovnog prometa koju pruža vaš odabrani mobilni operater. Preuzmite besplatnu aplikaciju NissanConnect Services i zatim izradite korisničko ime i lozinku. Prijavite se s pomoću korisničkog imena i lozinke kako biste povezali svoj pametni telefon s vozilom koje podržava usluge NissanConnect. Dostupnost svih usluga ovisi o pokrivenosti mobilnom mrežom i tržištu.

(2) Mogućnost nadoplate za određene usluge ovisi o tržištu. 

Za više informacija obratite se ovlaštenom koncesionaru marke Nissan.

Slike na internetskoj stranici www.nissan.hr simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu. Zbog posljedica globalne nestašice poluvodiča neki elementi opreme prikazani na internet stranici i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutačnim uvjetima teško je predvidjeti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluvodiča u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlaštenom koncesionaru.