Žena pregledava sadržaje na svom pametnom telefonu

NISSANOVE APLIKACIJE

Ostanite neprekidno povezani
sa svojim Nissanom,
čak i izvan vozila.

Ostanite neprekidno povezani
sa svojim Nissanom,
čak i izvan vozila.

Ostanite neprekidno povezani
sa svojim Nissanom,
čak i izvan vozila.

Pronađite Nissanovu aplikaciju po svojoj mjeri.

Pronađite Nissanovu aplikaciju po svojoj mjeri.

Pronađite Nissanovu aplikaciju po svojoj mjeri.

Usluge NissanConnect Services

NissanConnect EV

Navigacija Door-to-Door

Otkrijte naše aplikacije i sve njihove značajke

Koja je Nissanova aplikacija prava za vas?

PROVJERITE KOMPATIBILNOST

Otkrijte naše aplikacije i sve njihove značajke.

Otkrijte naše aplikacije i sve njihove značajke.

Otkrijte naše aplikacije i sve njihove značajke.

Aplikacija NissanConnect Services

 

Aplikacija NissanConnect Services mijenja vaš odnos prema vozilu tako što vam omogućuje da se s njim povežete i nadzirete ga s pomoću pametnog telefona.

Saznajte više o aplikaciji

DALJINSKO UPRAVLJANJE

Daljinski upravljajte funkcijama svojeg Nissana prije ulaska u vozilo i nakon izlaska iz njega.

UPRAVLJANJE BATERIJOM

Riječ je o značajci koja vlasnicima električnog Nissana omogućuje da provjere stanje baterije i daljinski pokrenu punjenje s pomoću pametnog telefona.

PAMETNA UPOZORENJA

Primajte prilagođene obavijesti o brzini vožnje i području kojim se vozite izravno na pametni telefon.

STANJE VOZILA

Pratite stanje svojeg vozila zahvaljujući izvješćima o stanju vozila i upozorenjima u slučaju kvara.Aplikacija NissanConnect EV

 

Upravljajte posebnim značajkama električnog vozila s pomoću pametnog telefona. Na primjer, kontrolirajte punjenje ili rad klima-uređaja unutar i izvan vozila.

NADZOR BATERIJE

Aplikacija omogućuje stalno praćenje razine napunjenosti baterije kako bi vaše električno vozilo uvijek bilo spremno za polazak, ali i kako biste bili spremni za sva iznenadna putovanja.

DALJINSKO UPRAVLJANJE PUNJENJEM

Aplikacija vam omogućuje da pokrenete punjenje električnog vozila onda kada vama to odgovara, ali i da planirate punjenje unaprijed.

DALJINSKO UPRAVLJANJE KLIMA-UREĐAJEM

Prilagodite temperaturu u vozilu iz udobnosti vlastitog doma ili ureda. Zagrijte ili rashladite vozilo do željene temperature, kad god vam odgovara.

UPRAVLJANJE DOSEGOM

Zahvaljujući prikazu preostalog dosega na pametnom telefonu, uvijek ćete znati koliko još možete voziti bez punjenja.Aplikacija Door-to-Door Navigation

 

Unesite odredište u pametni telefon i pošaljite ga navigacijskom sustavu vozila. Po dolasku na odredište primit ćete pješačke upute za zadnju dionicu rute.

INFORMACIJE O PROMETU UŽIVO

Zahvaljujući informacijama koje pruža TomTom, uvijek ćete biti obaviješteni o stanju u prometu na vašoj ruti. U slučaju zastoja ili prometne nesreće, sustav će predložiti alternativne rute kako biste brže stigli na odredište.

NAVIGACIJA OD VRATA DO VRATA

Po dolasku na odredište preuzmite pješačke upute za zadnju dionicu rute.

BRZO PRETRAŽIVANJE ODREDIŠTA

Unosom početnog slova ili naziva u tražilicu prikazat će se predložene znamenitosti.

GOOGLE STREET VIEW

Za još jednostavniji pregled ulica, najnovija inačica aplikacije uključuje uslugu Google Maps sa značajkama Google Satellite View i Street View.Produbite svoje iskustvo

Produbite svoje iskustvo

Produbite svoje iskustvo

Otkrijte zaslone u vozilu

 

Istražite našu ponudu povezanih modela i aplikacija kako biste otkrili koja vam kombinacija najbolje odgovara.

Otkrijte zaslone u vozilu

Otkrijte naše povezane modele

Istražite našu ponudu povezanih modela i aplikacija kako biste otkrili koja vam kombinacija najbolje odgovara.

Otkrijte naše modele

Korištenje značajki može biti otežano u uvjetima lošeg prijama signala. Kako biste ih mogli neometano koristiti, pobrinite se da se vaše vozilo nalazi u području dobre pokrivenosti mrežom.
Za služenje uslugama NissanConnect morate imati pametni telefon s operativnim sustavom iOS ili Android i SIM karticu s ugovorenom uslugom podatkovnog prometa koju pruža vaš odabrani mobilni operater. Preuzmite besplatnu aplikaciju NissanConnect Services i zatim izradite korisničko ime i lozinku. Prijavite se s pomoću korisničkog imena i lozinke kako biste povezali svoj pametni telefon s vozilom koje podržava usluge NissanConnect. Dostupnost svih usluga ovisi o pokrivenosti mobilnom mrežom. Dostupnost usluga ovisi o tržištu. Za više informacija obratite se ovlaštenom koncesionaru marke Nissan.

Slike na internetskoj stranici www.nissan.hr simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu. Zbog posljedica globalne nestašice poluvodiča neki elementi opreme prikazani na internet stranici i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutačnim uvjetima teško je predvidjeti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluvodiča u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlaštenom koncesionaru.