Sustavi za pomoć u vožnji i sigurnosne tehnologije

Tehnologija koja svaku vožnju čini povezanijom i jednostavnijom te po potrebi priskače u pomoć.

Uživajte u vožnji uz ProPILOT Assist s navigacijom Navi-link

ProPILOT Assist s navigacijom Navi-Link ⁽¹⁾⁽²⁾

Nissan QQ Propilot 2D ilustracija

Sada možete voziti bezbrižnije i opuštenije. ProPILOT Assist⁽²⁾ s navigacijom Navi-link održava zadani razmak od vozila ispred, a vas u središtu traka. Sustav se oslanja na karte koje osigurava TomTom® kako bi prepoznao zavoje, raskrižja, izlaze s cesta i kružne tokove te vožnju učinio uglađenom. Osim toga prilagođava vašu brzinu u skladu s ograničenjima.

(1) Kupci se ne bi trebali oslanjati samo na značajke koje pojednostavnjuju vožnju. Neke značajke neće raditi u svim uvjetima i okolnostima. Potrebno je pridržavati se ograničenja brzine i drugih ograničenja. Za opće uvjete uporabe Nissanovih tehnologija, obratite se Nissanovu koncesionaru ili provjerite ovdje. 

(2) ProPILOT Assist je dostupan samo u određenim inačicama i samo u izvedbama s automatskim mjenjačem. Funkcija ProPILOT Assist napredna je tehnologija pomoći u vožnji, ali ne može spriječiti sudar. ProPILOT Assist je namijenjen samo za vožnju autocestom (odvojenom barijerama) uz stalnu pozornost i sudjelovanje vozača.Navi-Link podržava funkciju prepoznavanja prometnih znakova. Međutim, rad funkcije može biti ograničen u određenim uvjetima. Vozač je dužan pratiti prometne znakove i poštovati prometne propise.Vozačeva je odgovornost da ostane pozoran, vozi sigurno i neprestano održava nadzor nad vozilom. Više informacija provjerite u Priručniku za vozača.

(3) Head-up zaslon praktična je značajka koja prikazuje najvažnije informacije na vjetrobranskom staklu kako biste uvijek pozorno pratili cestu ispred

(4) Ovisno o inačici, značajke su dostupne serijski ili uz nadoplatu.

(5) Sustav neće prepoznati manje predmete koji se nalaze ispod odbojnika i možda neće prepoznati predmete preblizu odbojniku ili one koji su na tlu.

Slike na internetskoj stranici www.nissan.hr simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu. Zbog posljedica globalne nestašice poluvodiča neki elementi opreme prikazani na internet stranici i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutačnim uvjetima teško je predvidjeti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluvodiča u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlaštenom koncesionaru.