Nissan ARIYA profil

Snažan dizajn koji nadilazi očekivanja

VANJSKI DIZAJN

Želimo svakom Nissanu udahnuti upečatljiv japanski duh prezentiran na snažan i moderan način. Takav dizajn nazivamo bezvremenskim japanskim futurizmom.

Alfonso Albaisa,

Viši potpredsjednik za globalni dizajn

Novi dizajn ruši sve granice i preuzima najrazličitije oblike

SALONSKI DIZAJN UNUTRAŠNJOSTI

Nissan ARIYA moderna unutrašnjost

Željeli smo stvoriti prostrani raspored s ravnom podnicom i otvorenim prostorom. U Ariyi se osjećate kao da sjedite u kazališnom salonu.

Giovanny Arroba,

Viši direktor odjela za dizajn 

Nissan ARIYA električna klizna središnja konzola

Često postavljana pitanja

KOLIKO LJUDI STANE U NISSAN ARIYA?

KOJE SU DIMENZIJE NISSANA ARIYA?

Otkrijte više
Otkrijte ARIYA 360°
Next photo
/

[1] dostupno samo u određenim inačicama


[2] Audiosustav Bose® Personal dostupan je samo u određenim inačicama.


[3]  Ovisno o inačici, značajke su dostupne serijski ili uz nadoplatu.

   
[4] Prikazani podaci temelje se na rezultatima internog ispitivanja. Ti su podaci informativnog karaktera. Ne odnose se nužno na određeno vozilo i nisu sastavni dio ponude. Na prikazane vrijednosti mogu utjecati brojni čimbenici kao što su dodatna oprema, status napunjenosti, rad klima-uređaja, održavanje, stil vožnje i drugi čimbenici koji nisu tehničke prirode, kao što su vremenski uvjeti, stvarna ruta itd. Stvarne vrijednosti mogu se razlikovati. Nissan ima izričito pravo u bilo kojem trenutku izmijeniti izračun vrijednosti.


Slike na internetskoj stranici www.nissan.hr simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu. Zbog posljedica globalne nestašice poluvodiča neki elementi opreme prikazani na internet stranici i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutačnim uvjetima teško je predvidjeti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluvodiča u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlaštenom koncesionaru.