Povežite se sa svijetom koji vas okružuje

Mogućnost da radite što god želite i gdje želite otvara nove horizonte.

Lijepo je kad vas automobil sluša, zar ne? Zahvalite to Nissanovu inteligentnom osobnom pomoćniku.

NISSANOVA FUNKCIJA GLASOVNOG UPRAVLJANJA

Nissan ARIYA glasovno upravljanje vozilom

NISSANOV VIRTUALNI OSOBNI POMOĆNIK

Nissan ARIYA razumije govorne naredbe kako bi vam mogao služiti. ⁽⁴⁾

Ugrađeni sustav Amazon Alexa Auto®

Razgovarajte s Ariyom kako biste upravljali pametnim funkcijama u svojem domu preko ugrađenog sustava Amazon Alexa Auto®.⁽⁵⁾

Nissan ARIYA dash display showing Amazon Alexa Built-in voice recognition

Uvijek ažuran i spreman za ono što slijedi

DALJINSKO AŽURIRANJE SOFTVERA

Nissan ARIYA with illustration of firmware updates being beamed into the car

Svaki Nissan ARIYA ujedno je najnoviji Nissan ARIYA

Zahvaljujući ažuriranjima preko interneta, uvijek ćete imati najnoviju inačicu sustava u vozilu. Tako vaš Nissan ARIYA ostaje moderan i u budućnosti.

Prilagodite instrumentnu ploču. Pripremite se za sva putovanja. Daljinski upravljajte svojim crossoverom.

KLJUČNO ZNANJE

Nissan ARIYA instrumentna ploča

Ugrađeno sučelje

Kombinirajte prikaz najvažnijih informacija na dvama zaslonima veličine 12,3 inča – zaslonu multimedijskog sustava i digitalne instrumentne ploče.

Nissan ARIYA Inteligentno planiranje rute

Inteligentno planiranje rute

Isplanirajte najbolju rutu i pregledajte punionice na njoj. ⁽¹⁾

Aplikacija NissanConnect Services

Upoznajte svog novog suputnika. Otključajte / zaključajte vrata i pokrenite punjenje s pomoću aplikacije.⁽²⁾

Nissan ARIYA NissanConnect Services aplikacija na pametnom telefonu

Otkrijte različite načine za povezivanje

SINKRONIZIRAJTE SE

Često postavljana pitanja

KOJE TEHNOLOGIJE I ZNAČAJKE POVEZIVANJA NUDI NISSAN ARIYA?

JESU LI APPLE CARPLAY® I ANDROID™ AUTO DOSTUPNI U NISSANU ARIYA?

KOLIKO SU VELIKI ZASLONI U NISSANU ARIYA?

OTKRIJTE VIŠE
Otkrijte virtualno vozilo
Next photo
/

[1] Kupci se ne bi trebali oslanjati samo na značajke koje pojednostavnjuju vožnju. Neke značajke neće raditi u svim uvjetima i okolnostima. Potrebno je pridržavati se ograničenja brzine i drugih ograničenja. Za opće uvjete uporabe Nissanovih tehnologija, molimo obratite se svojem Nissanovu koncesionaru ili kliknite ovdje.


[2] Za služenje uslugama NissanConnect potrebno je imati korisnički račun NissanConnect te se registrirati ili prijaviti na NissanConnect s pomoću korisničkog imena i lozinke. Da biste se služili besplatnom aplikacijom NissanConnect morate imati pametni telefon s operativnim sustavom iOS ili Android i SIM karticu s postojećom ili dodatno ugovorenom uslugom podatkovnog prometa koju pruža vaš odabrani mobilni operater. Dostupnost svih usluga ovisi o pokrivenosti mobilnom mrežom.

Povezivanje pametnog telefona kako bi se pristupilo uslugama NissanConnect preporučuje se samo onda kada je vozilo parkirano. Sustav valja koristiti u skladu s cestovnim propisima. Vozačima se preporučuje da sustav koriste samo onda kada je to sigurno. Vozači trebaju pripaziti na potencijalne opasnosti uporabe tehnologije kojom se upravlja slobodnih ruku jer ona može skrenuti pozornost s ceste i smanjiti kontrolu upravljanja.

[3]  Ovisno o inačici, značajke su dostupne serijski ili uz nadoplatu.


[4] Funkcija nije dostupna za hrvatsko tržište. 

[5]  Amazon, Alexa i druge povezane marke zaštitni su znaci društva Amazon.com, Inc. i njegovih podružnica. Određene funkcije usluga Alexa ovise o kompatibilnosti pametnih domova i tržištima.


[6] ProPILOT Assist je dostupan samo u određenim inačicama. Funkcija ProPILOT Assist napredna je tehnologija pomoći u vožnji, ali ne može spriječiti sudar. ProPILOT Assist je namijenjen samo za vožnju autocestom (odvojenom barijerama) uz stalnu pozornost i sudjelovanje vozača. Vozačeva je odgovornost da ostane pozoran, vozi sigurno, prilagodi brzinu uvjetima na cesti i bude spreman preuzeti nadzor nad vozilom u bilo kojem trenutku.
 

Korištenje značajki može biti otežano u uvjetima lošeg prijama signala. Kako biste ih mogli neometano koristiti, pobrinite se da se vaše vozilo nalazi u području dobre pokrivenosti mrežom.


Slike na internetskoj stranici www.nissan.hr simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu. Zbog posljedica globalne nestašice poluvodiča neki elementi opreme prikazani na internet stranici i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutačnim uvjetima teško je predvidjeti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluvodiča u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlaštenom koncesionaru.