Sustavi za pomoć u vožnji i značajke sigurnosti

Istražite značajke Nissana ARIYA kao što su napredna tehnologija za pomoć u vožnji, pomoć pri promjeni voznog traka, inteligentni Around View Monitor i mnoge druge.

Neka vas tehnologije sustava ProPILOT navode u prometu i prilikom parkiranja. Vožnja je još lakša kada imate pomoć.

TEHNOLOGIJE SUSTAVA PROPILOT

Nissan ARIYA vozač s rukama na volanu - ProPilot s Navi-link

ProPILOT s navigacijom Navi-link

ProPILOT s navigacijom Navi-link prati kretanje prometa, drži vas u središtu traka i upotrebljava podatke s karte kako bi predvidio izlaze s cesta i zavoje.⁽¹⁾

ODRŽAVA SIGURNOSNI RAZMAK

ZADRŽAVA VAS U SREDINI PROMETNOG TRAKA

PRATI CESTU ISPRED VAS

Nissan ARIYA pogled straga dok se vozilo uparkirava pomoću sustava ProPilot Park

ProPILOT Park

Jednostavno ukližite u parkirno mjesto pritiskom gumba ProPILOT Park. Nissan ARIYA preuzet će upravljanje, ubrzavanje, kočenje i promjenu brzina. ⁽¹⁾

Sveobuhvatni paket tehnologija koje pomno prate vaše okruženje.

SUSTAVI ZA POMOĆ U VOŽNJI I SIGURNOSNE ZNAČAJKE

Često postavljana pitanja

KOJE SIGURNOSNE ZNAČAJKE NUDI NISSAN ARIYA?

IMA LI NISSAN ARIYA TEHNOLOGIJU AUTOMATSKOG KOČENJA?

IMA LI NISSAN ARIYA TEHNOLOGIJE ZA POMOĆ U VOŽNJI UNATRAG?

NAPRIJED
Istražite dizajn
Next photo
Nissan

[1] ProPILOT je dostupan samo u određenim inačicama. Funkcija ProPILOT napredna je tehnologija pomoći u vožnji, ali ne može spriječiti sudar. ProPILOT je namijenjen samo za vožnju autocestom (odvojenom barijerama) uz stalnu pozornost i sudjelovanje vozača. Vozačeva je odgovornost da ostane pozoran, vozi sigurno, prilagodi brzinu uvjetima na cesti i bude spreman preuzeti nadzor nad vozilom u bilo kojem trenutku.


[2] Kupci se ne bi trebali oslanjati samo na značajke koje pojednostavnjuju vožnju. Neke značajke neće raditi u svim uvjetima i okolnostima. Potrebno je pridržavati se ograničenja brzine i drugih ograničenja. Za opće uvjete uporabe Nissanovih tehnologija, molimo obratite se svojem Nissanovu koncesionaru ili kliknite ovdje.


[3] Ne savjetujemo uporabu sustava prilikom parkiranja.

Slike na internetskoj stranici www.nissan.hr simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu. Zbog posljedica globalne nestašice poluvodiča neki elementi opreme prikazani na internet stranici i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutačnim uvjetima teško je predvidjeti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluvodiča u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlaštenom koncesionaru.


Ovisno o inačici, značajke su dostupne serijski ili uz nadoplatu.