Električne performanse

Otkrijte novu dimenziju uzbuđenja uz revolucionarne tehnologije i posve novu električnu platformu.

e-4ORCE

Pogon

5.7s

0 - 100 km/h

Sport

Način rada

Snaga koja povećava upravljivost i udobnost

POGON NA SVA ČETIRI KOTAČA e-4ORCE

Nissan ARIYA prednji pogled na autocesti

Upoznajte e-4ORCE: sustav upravljanja četirima kotačima kombiniran s dva električna motora za maksimalan okretni moment, stabilnost i okretnost na svim vrstama cesta. Nova razina kontrole četiriju kotača ispunit će vas energijom. Sustav e-4ORCE nadzire raspodjelu snage s prednjih na stražnje kotače kako bi zajamčio precizno upravljanje, dok sustav za kontrolu pojedinih kotača sprječava podupravljanje ili preupravljanje. Sustav ujedno nadzire ponašanje vozila prilikom kočenja kako bi vožnja bila uglađena i stabilna.

Prednosti električne vožnje

UGLAĐENA ISPORUKA SNAGE

UDOBNOST ZA SVE

KONTROLA U SVIM VREMENSKIM UVJETIMA

Postoje automobili koji su zabavni za vožnju. A postoji i Nissan ARIYA.

PREPUSTITE SE UZBUĐENJU

Nissan ARIYA u zavoju na autocesti

e-4ORCE jamči ravnomjernu raspodjelu mase

Za vrhunske vozne osobine nužna je ravnoteža. Nissan ARIYA zato nudi ravnomjernu raspodjelu mase.

e-Pedal

Vozite s pomoću samo jedne papučice e-Pedal. Jednostavno je pritisnite da biste ubrzali ili otpustite da biste usporili. Veoma je zabavna i donosi uglađeniju, intuitivniju i opušteniju vožnju.⁽¹⁾

Nissan ARIYA na cesti

Odaberite način rada koji odgovara vašem raspoloženju, potrebama i uvjetima na cesti.

Različiti načini rada za različite uvjete

Nissan ARIYA pogled sprijeda

Način rada Sport

Uzbuđenje počinje ovdje. Odaberite način rada Sport za snažniji odziv. Kada se uvjeti vožnje promijene, odaberite način rada Eco ili Snow kako bi se Nissan ARIYA savršeno prilagodio vremenskim uvjetima i vašem raspoloženju.

Često postavljana pitanja

ŠTO U POGLEDU PERFORMANSI NUDI NISSAN ARIYA?

KOLIKO UBRZANJE POSTIŽE ARIYA?

KOLIKO JE SNAŽAN ARIYIN MOTOR?

SAZNAJTE VIŠE
Otkrijte prednosti električnih vozila
Next photo
Nissan

[1] Kupci se ne bi trebali oslanjati samo na značajke koje pojednostavnjuju vožnju. Neke značajke neće raditi u svim uvjetima i okolnostima. Potrebno je pridržavati se ograničenja brzine i drugih ograničenja. Za opće uvjete uporabe Nissanovih tehnologija, molimo obratite se svojem Nissanovu koncesionaru ili kliknite ovdje.


[2]  Prikazani podaci temelje se na rezultatima internog ispitivanja. Ti su podaci informativnog karaktera. Ne odnose se nužno na određeno vozilo i nisu sastavni dio ponude. Na prikazane vrijednosti mogu utjecati brojni čimbenici kao što su dodatna oprema, status napunjenosti, rad klima-uređaja, održavanje, stil vožnje i drugi čimbenici koji nisu tehničke prirode, kao što su vremenski uvjeti, stvarna ruta itd. Stvarne vrijednosti mogu se razlikovati. Nissan ima izričito pravo u bilo kojem trenutku izmijeniti izračun vrijednosti. 


Slike na internetskoj stranici www.nissan.hr simbolične su i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internetskoj stranici i u dokumentima privremeni su i podložni promjeni. Zadržavamo pravo na pogreške u tekstu. Zbog posljedica globalne nestašice poluvodiča neki elementi opreme prikazani na internet stranici i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutačnim uvjetima teško je predvidjeti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluvodiča u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlaštenom koncesionaru.